Menu

Viernes, 20 Noviembre 2020 17:01

Presentació del llibre CB Alginet: 50 anys de bàsquet

Presentació del llibre al Teatre Modern d'Alginet Presentació del llibre al Teatre Modern d'Alginet Presentació del llibre al Teatre Modern d'Alginet

El Club de Bàsquet d'Alginet presenta el llibre "CB Alginet. 50 anys de bàsquet"

El Teatre Modern d'Alginet ha sigut el lloc triat per part del Club de Bàsquet Alginet per mostrar l'obra que ha dut a terme l'escriptor Alfons Juan, encarregat de realitzar aquesta obra històrica del club. La cerimònia ha començat a l'hora prevista, les 19:00h. Al teatre han assistit gran nombre d'aficionats i seguidors de l'equip del poble de la Ribera Alta. 

La presentació de l'acte ha sigut portada per Carlos Biviá, secretari del club i ex jugador. A banda, han intervingut grans figures com: Miguel Ángel Lozano, president del CB Alginet; José Vicent Alemany, alcalde d'Alginet; Vicent Gayà, regidor d'Educació, Cultura i Esports; i Alfons Juan, autor del llibre. Salvador Fabregat, president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, finalment no ha pogut assistir a l'esdeveniment, però ha deixat el seu missatge a través d’un àudio. Minerva Minguez, periodista del Levante EMV, tampoc ha pogut assistir per problemes personals.

Vicente Gayà:

“El resultat d’un treball de memòria històrica on es recullen els esdeveniments més destacats dels 50 anys del CB Alginet”.

“Recollir en un llibre les actuacions més noticiables ens permet reconèixer el llegat del bàsquet d’Alginet. La nostra cultura i història són els pilars del poble”.

Miguel Ángel Lozano:

“És un esport que, ací a Alginet, estem mantenint viu i en los cotes més altes que es pot permetre aquest poble”.

“La gran majoria del jugadors s’han fet a l’escola d’Alginet”.

Salvador Fabregat, via Whatsapp:

“Agraït per estar convidat a un esdeveniment tan important. Des de la Federació estem agraïts pels moments que heu dedicat i a tota la gent que s’ha dedicat al club".

“Gràcies per fer que la gent del poble i del voltant puga gaudir del bàsquet, a més de totes les facilitats que ens heu oferit a la federació”.

“Alginet continua i nosaltres continuem amb aquest esforç”.

José Vicente Alemany:

“L’ajuntament té com a obligació ajudar i escoltar al bàsquet, a més de que ho fa encantadament”.

“Moltes vegades no ens donem conter del que canvia al poble fins que passa molt de temps i això ha passat en el bàsquet. M’agradaria complir i canviar el camp a parquet, però la situació és la que és i no puc comprometre’m”.

Alfons Juan:

“El llibre ha sigut una gran tasca: recopilar cròniques, fer algunes que eren raquítiques, moltes imatges, jerarquitzar les memòries, testimonis...”

“El club té valors d’esport, formar molts jugadors i competir molt dignament, i socials, formar persones i fomentar labors”.

“Vull utilitzar la frase de Raimon: “qui perd els orígens perd la identitat”, i el CB Alginet coneix perfectament els seus orígens”.

“Decàleg dels valors del club:

1.- Gran creixement del club.

2.- Construcció pavelló.

3.- Formar jugadors de casa.

4.- Competir dignament: mai perdre la cara a la competició.

5.- Ser el referent de la comarca: un dels clubs més desitjats.

6.- Els peus en terra: rigor i mesures esportives.

7.- Primer club del poble.

8.- Equips femenins molt competitius al llarg de la història.

9.- Junta directiva oberta i transparent.

10.- Consolidar el primer equip en EBA”.

Comentarios

volver arriba