Menu

Miércoles, 13 Enero 2021 09:57

Jakub Kadasi completa l’equip de l’Eset-Ontinet

Jakub Kadasi completa l’equip de l’Eset-Ontinet

El jugador, junt amb Kilian Riverol, debutarà aquest diumenge front al Lucentum

L’equip del Club Martínez Valls Bàsquet està efectuant els seus entrenaments a Albaida

L’Eset-Ontinet masculí incorpora al seu planter al jugador eslovac Jakub Kadasi. El jove, de 21 anys i 1,98 metres d’altura,  jugarà principalment en la posició de pivot, encara que també pot fer-ho d’aler. 

La trajectòria d’aquest nou fitxatge s’ha desenvolupat majoritàriament en Eslovàquia, on va formar part de la selecció d’aquest país en campionats europeus de categories inferiors. A més també ha jugat a Alemanya en la Germany Regionalliga. El seu últim equip va ser el BC Prievidza Slovakia la passada temporada i per a aquesta Kadasi havia signat amb l’equip de Reus, però la cancel·lació de la competició a Catalunya l’ha fet arribar finalment fins al Club Martínez Valls Bàsquet.

Així arribava aquest cap de setmana a Ontinyent i el dilluns ja entrenava amb l’Eset-Ontinet a Albaida, on l’equip treballarà mentre continuen tancades les instal·lacions esportives a la localitat.

Kadasi debutarà aquest diumenge en Alacant, en l’encontre que l’Eset-Ontinet disputarà amb el Fundación Lucentum. Serà en aquest partit on també debutarà el canari Kilian Riverol i en el qual s’espera veure un Eset-Ontinet renovat i reforçat. L’entrenador del conjunt, Nico Sánchez, explica que llevant dels dies festius de Nadal i del contratemps de la passada setmana amb el tancament del pavelló, “l’equip no ha deixat de treballar aquestes vacances”, a més d’afirmar que els jugadors arriben amb ganes, “s’està recuperant la motivació i la il·lusió que havíem perdut”.

Plans d’entrenaments individuals  

 

D’altra banda, l’Eset-Ontinet femení, el sènior B masculí i el junior autonòmic Vondom han començat a entrenar de manera individual des de casa. Ho fan amb un planning estipulat pels entrenadors de tots dos equips i amb l’objectiu de no perdre la condició física de cara a la tornada a la competició.

Comentarios

volver arriba