Menu

Lunes, 08 Junio 2020 00:47

L’ESET Ontinet a l’espera de conéixer quins equips ascendiran a Lliga EBA

L’ESET Ontinet a l’espera de conéixer quins equips ascendiran a Lliga EBA

La FBCV decideix per sorteig que l’equip siga segon a la competició, malgrat obtenir els millors resultats.

Després de setmanes d’incertesa, la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana ha comunicat aquest dimarts, de manera telemàtica, l’ordenació de la llista de drets entre equips d’una mateixa categoria i amb la mateixa classificació en grups diferents. D’aquesta manera i per sorteig s’ha decidit que l’ESET ONTINET siga segon a la competició, malgrat obtenir els millors resultats esportius tant en el seu grup, el B, com en comparació amb el líder del grup A. Ara, el Club Martínez Valls Bàsquet està a l’espera que la FBCV comuniquen quins equips tindran dret a ascendir i jugar en Lliga EBA la pròxima temporada. Al ser segons, l’entitat esportiva confia que l’anhelat ascens serà possible per a ells i l’ESET ONTINET competirà en aquesta categoria en la temporada 2020/2021.

De la mateixa manera, des de l’entitat ontinyentina també es vol destacar que al conéixer el mètode escollit per decidir la classificació es va comunicar a la FBCV la seua disconformitat per no regir-se absolutament per criteris i resultats esportius. Malgrat això, des del Club Martínez Valls Bàsquet respecten les decisions preses per la federació.

La Junta Directiva del club i Nico Sánchez, entrenador del sènior masculí ESET ONTINET, coincidien en felicitar als jugadors de l’equip, “per fer un gran treball i una magnífica temporada, que s’ha vist reflectida en el fet d’aconseguir els millors resultats esportius de la categoria fins al moment que es va haver de suspendre la competició”, a la vegada que lamenten com s’han produït les circumstàncies. També han tingut paraules per destacar el treball desinteressat de totes les persones que formen part del club, així com del patrocinador principal ESET ONTINET i a l’Ajuntament d’Ontinyent pel seu suport, “sense el qual la realitat del club i de l’equip seria molt diferent”.

El júnior VONDOM ja és equip d’Autonòmica

D’altra banda, el passat dissabte, la FBCV anunciava l’ascens de l’equip junior masculí VONDOM a categoria autonòmica. En aquest cas l’ascens del conjunt si que es produïa per una decisió en la que únicament es tenien en compte els criteris esportius. Des de la Junta Directiva del Club Martínez Valls Bàsquet felicitaven a tots els jugadors i al seu entrenador Aleix Piquer per una excel·lent temporada i un esforç que s’ha vist recompensat amb aquest ascens.

Agraïen també el suport de les famílies i amics que cada partit han acompanyat als diferents equips del club, així com als patrocinadors pel seu suport. “Esperem amb moltes ganes poder tornar a gaudir del bàsquet, deixem darrere una gran temporada, però ens espera una altra que de ben segur serà molt emocionant”.

Comentarios

volver arriba