Menu

Balonmano | Sábado, 11 Julio 2020 10:02

Èxit de participació al regrés del Cbmp. Beach Bees

Èxit de participació al regrés del Cbmp. Beach Bees
Més de 70 jugadors i jugadores de totes les categories han tornat a practicar l'handbol platja a la província de València.
 Davant la manca de mitjans i material als que el club tenia accés fins ara, la Junta Directiva dels Bees va decidir fer una inversió en un camp desmontable i en material per als entrenaments, així com en productes desinfectants i gel hidroalcohòlic, d'aquesta manera varen poder començar a entrenar cumplint amb la higiene necessària. 
 
El passat 6 de juliol arribava la nova normalitat al Cbmp Beach Bees amb l'inici dels entrenaments de la temporada 2020. Sense dubte, una temporada molt estranya donat que no hi ha competicions oficials, per aquest motiu, el club de les abelles va proposar que la inscripció fora gratuïta per tothom.
 
El club es mostra gratament sorprés per la bona acollida d'aquesta proposta, ja que no esperaven tanta afluència i, sobretot, perquè molts dels inscrits són joves que comencen en aquest esport. -"És molt laboriós tindre que muntar, desmuntar i desinfectar tot un camp, carregar-ho al cotxe, embrutant-ho, i tornar cada dia, però veure a la gent gaudir del nostre esport i consolidant el nostre club a la ciutat fa que valga la pena".- Diu Lluís Garcia, el seu director esportiu. A més a més, es mostren confiats en que l'Ajuntament de Sagunt arribarà a temps per ajudar amb les instal·lacions.
 
 
Altre aspecte positiu d'aquest retorn a la sorra de la platja és que els participants del club són de diferents localitats de les províncies de València i Castelló, el que convirteix a aquest club saguntí en un referent a la zona.
 
Aquesta bona notícia, unida a la recent creació de la Associació de Clubs d'Handbol Platja (ABAPLA), en la que Beach Bees va ser un dels fundadors, fa que aquesta temporada, sent dolenta per les circumstàncies en les que ens trobem, tinga també alguns moments positius.

Comentarios

volver arriba