Menu

Seguros MGC | Lunes, 25 Junio 2018 10:47

Massamagrell, Moixent i El Puig primers campions del Trofeu El Corte Inglés

Massamagrell, Moixent i El Puig primers campions del Trofeu El Corte Inglés

El carrer de Vinalesa ha gaudit d’una gran jornada amb les finals de categories inferiors de l’Autonòmic de clubs de galotxa.

Vibrant i apassionant la primera jornada de finals del 43ª Trofeu El Corte Inglés de galotxa. El carrer de Vinalesa ha gaudit de quatre partides de gran nivell que han coronat després d’una gran temporada per partida doble a Massamagrell, en categoria infantil i aleví, El Puig en categoria cadet, i Moixent, en categoria benjamí. S’han vist quinzes de molt nivell que han fet gaudir als aficionats i familiars que han estat al costat dels seus jugadors.

Resultats de les finals disputades a Vinalesa:
- Categoria benjamí. CPV Guerrer de Moixent 50 – 40 PPAF El Puig
- Categoria aleví. CPV Massamagrell B 50 – 10 CPV Algimia d’Alfara
- Categoria infantil. CPV Massamagrell 50 – 25 Lanzadera Montserrat A
- Categoria cadet. PPAF El Puig 50 – 10 CPV Pobla Vallbona A

Han lliurat els trofeus i medalles el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López, el regidor d’esports de Vinalesa, Diego Perona, l’alcalde de l’Ajuntament de Massamagrell, Pep Galarza, el regidor d’esport de l’Ajuntament de Massamagrell, Paco Gómez, la regidora d’esports de la Pobla de Vallbona, Iris Marco, el regidor d’esports del Puig, Fernando Checa, la regidora d’esports de Montserrat, Regina Campos, el regidor d’esport d’Algimia d’Alfara, Mario Montalt i l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera.


Fuente: Fedpival

Comentarios

volver arriba