Menu

Seguros MGC | Martes, 10 Julio 2018 10:31

Vicente de Massamagrell campió del XIII Individual d’Escala i Corda Sub-16

Vicente de Massamagrell campió del XIII Individual d’Escala i Corda Sub-16

El trinquet de Petrer ha acollit aquesta vesprada/nit les finals de la tretze edició de l’Individual d’Escala i Corda Sub-16 amb un gran ambient on el preferit dels aficionats era el jugador local Àlex de Petrer. Aquest no ha pogut culminar un gran campionat en l’Individual Sub-16, i ha caigut derrotat a mans de Vicente de Massamagrell pel resultat de 60 per 45.

Ha sigut una partida dauera fins al 45 per 40 a favor de Vicente de Massamagrell, moment en el qual aquest ha trencat el primer joc al dau del seu adversari, col·locant el 50 per 40, però Àlex amb els ànims del seus ha aconseguit també trencar el joc del seu rival, i col·locar-se novament a un joc i passant al dau 50 per 45. Però, en aquesta ocasió tampoc ha pogut sumar des de dau, i seguidament Vicente ha tancat la partida amb el seu potent dau.

Amb anterioritat s’ha disputat el tercer i quart lloc, una partida molt disputada la qual s’ha resolt per la mínima. Raúl d’Ondara s’ha imposat a Salva de la Pobla de Vallbona pel resultat de 60 per 55.
 
Pòdium de l’Individual Sub-16 d’Escala i Corda de 2018:

1º - Vicente del CPV Massamagrell

2º - Àlex del CPV Petrer

3º - Raúl del CPV Ondara

4º - Salva del CPV Pobla de Vallbona

Han lliurat els trofeus el concejal d’esports de l’Ajuntament de Petrer, Javier i el seleccionador de Pilota Valenciana Absolut i tècnic de les escoles de Tecnificació, Pasqual Sanchis “Pigat II”.

 

Fuente: Fedpival

Comentarios

volver arriba