Menu

Fent El Gamba | Jueves, 10 Septiembre 2020 12:25

Les Arts celebra el 13 de setembre la seua jornada de portes obertes

L’edifici romandrà obert de les 11.00 a les 18.00 hores, de manera ininterrompuda, per a recórrer els diferents espais i contemplar una exposició del vestuari de l’òpera ‘Carmen’. Dos recitals dels artistes del Centre de Perfeccionament i un concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana complementen l’oferta gratuïta

Fent El Gamba | Miércoles, 02 Septiembre 2020 17:39

Sitges 2020 presenta una programación innovadora que apuesta por los nuevos talentos del fantástico y premia al maestro David Lynch

El gabinete del doctor Caligari (Robert Wiene, 1920) impactó, entusiasmó y estremeció al público hace un siglo. Sitges 2020 adopta este espíritu y lo traslada al tiempo actual, con una programación que busca captar las últimas tendencias del fantástico e ilusionar a los fans. La vanguardia del género será la protagonista en el 53º Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Una edición única, en formato híbrido entre presencial y online, que confirma el buen momento que vive el cine fantástico.

Fent El Gamba | Jueves, 27 Agosto 2020 13:35

La Mostra de València anuncia les primeres pel.lícules

La Mostra de València comença a donar forma a la Secció Oficial a competició. El festival, que arranca el 22 d’octubre i se celebrarà fins l’1 de novembre, consolida l’aposta pel cinema produït als països de la conca del Mediterrani. El festival avança les primeres incorporacions de la seua secció a concurs, que optaran a la Palmera d’Or: sis estrenes absolutes a Espanya, que constituïxen “una selecció de títols d’alt nivell, els quals comprenen temes molt diversos i no deixaran ningú indiferent”, segons ha assegurat Eduardo Guillot, responsable de programació del festival.

Fent El Gamba | Lunes, 17 Agosto 2020 18:28

Túria, nom triat per al primer esquirol nascut dins del projecte de reintroducció d'esta espècie al Jardí del Túria

El nom de Túria ha estat triat per batejar el primer esquirol nascut dins del projecte de reintroducció d’esta espècie al Jardí del Túria. L’Ajuntament va llançar una campanya a través del seu compte de Twitter (@AjuntamentVLC) i un total de 3.531 persones han participat en la votació final entre les quatre millors propostes efectuades pels usuaris d’esta xarxa social. Túria ha rebut el32,7 % dels vots per davant d’Orxata (30,2 %), Perla (24,7 %) i Valentia (12,3 %).

Fent El Gamba | Jueves, 13 Agosto 2020 11:37

'Romeo i Julieta' de William Shakespeare arriba a 'Sagunt a Escena'

L'edició de 2020 de 'Sagunt a Escena' porta al Teatre Romà de Sagunt el clàssic de William Shakespeare 'Romeo i Julieta', en una producció del Teatro Clásico de Sevilla amb versió i direcció d'Alfonso Zurro, que ha rebut nombrosos premis i nominacions. Els espectadors podran gaudir de l'obra els dies 14 i 15 d'agost, a les 22.30 hores, al Teatre Romà de Sagunt.

Fent El Gamba | Viernes, 07 Agosto 2020 13:11

Finalitzades les obres de conversió en zona de vianants de la plaça de l'Ajuntament de València

 

La conversió en zona de vianants de la plaça de l'Ajuntament ja està llesta. S'ha reordenat la circulació, s'han establit les rutes per al trànsit rodat i s'ha instal·lat un asfalt especial per a les zones per als vianants, sota la premissa de retornar este espai central i emblemàtic a la ciutadania. L'alcalde de València, Joan Ribó, ha visitat este matí la finalització de les obres, acompanyat per la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, i ha reiterat la voluntat del Govern Municipal de «fer una ciutat més amable, més sostenible i per a les persones».

Fent El Gamba | Miércoles, 29 Julio 2020 12:49

Es presenten els cartells del cicle de concerts 'A la llum de la lluna' i l'obra de teatre 'Presoners'

La Direcció General de Cultura i Patrimoni ha presentat els cartells del cicle de concerts 'A la llum de la lluna' i de l'obra de teatre 'Presoners', que tindran lloc al setembre i octubre al monestir de Sant Miquel dels Reis i són algunes de les activitats programades al monestir perquè la ciutadania gaudisca d'actes culturals en espais oberts.

Fent El Gamba | Viernes, 24 Julio 2020 13:07

Obert el termini de les proves d’accés per a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) ha obert un any més el període per a incorporar nous músics. Per a formar part de l’Orquestra cal superar unes proves d’accés que aquest curs se celebraran a partir del pròxim 26 d’octubre. La preinscripció és gratuïta i cal sol·licitar-la abans del 19 d’octubre de 2020.

Suscribirse a este canal RSS