Menu
×

Advertencia

JUser: :_load: No se ha podido cargar al usuario con 'ID': 10684

Fent El Gamba | Martes, 23 Abril 2019 15:40

El Musical proposa un viatge per a tota la família a la recerca del nostre xiquet interior

El Musical proposa un viatge per a tota la família a la recerca del nostre xiquet interior

La companyia belga D’Irque & Fien presenta Sol Bémol dins de la programació del Festival Internacional de Circ de València Contorsions

El Teatre El Musical proposa divendres 26 d'abril a les 20 h un viatge per a tota la família a la recerca del nostre xiquet interior. Sol Bémol és una peça de la companyia belga D’Irque and Fien que forma part de la programació del Festival Internacional de Circ de València Contorsions i en la qual el circ, el teatre i la música són els ingredients principals.

Dirk Van Boxelaere i Fien Van Herwegen presenten un espectacle diferent, fet d'emoció i de poesia, en el qual es fan una crida al xiquet i a la xiqueta que tots portem dins. Una proposta per a tots els públics que arriba a València des de Bèlgica i que pretén ser una metàfora de la vida mateixa, un viatge durant el qual, com els passa als artistes en escena, sovint perdem l'equilibri, però sempre busquem l'harmonia. 

“Ens agrada sorprendre i emocionar amb els nostres espectacles. La nostra vida és el nostre treball i viceversa. Actuar junts és el que ens fa feliç, com quan recollim els gerds del nostre jardí. Amb molt de gust viatgem d'un lloc a l'altre, necessitant només un aplaudiment reconfortant, feliços i agraïts de poder fer això per a guanyar-nos la vida”, expliquen els protagonistes de la peça. 

Malabars, acrobàcies i pianos voladors es donen cita en una proposta de circ en la qual no falta el bon humor. L'espectacle forma part de la programació de Contorsions, Festival Internacional de Circ de València que compleix enguany la seua segona edició i que es proposa donar a conéixer a la ciutadania una visió més rica de les arts circenses, més enllà del tradicional circ de nadal o un altre tipus d'imatges estereotipades pel cinema.

Sol Bémol, guanyador del premi de circ Emilio Zapatero del Festival Internacional de Teatre i Arts de Carrer de Valladolid, podrà veure's en el Musical en una única funció el divendres 26 d'abril a les 20 h. Les entrades poden adquirir-se a un preu de 10 euros en les taquilles del TEM o en www.teatreelmusical.es/entrades  

Celebració del Dia Internacional de la Dansa

El dissabte 27 d'abril el Teatre El Musical celebrarà, per tercer any consecutiu, el Dia Internacional de la Dansa amb una acció comunitària en la qual participaran les veïnes i veïns del barri del Cabanyal-Canyamelar. El projecte sobre el qual es porta treballant des de fa mesos ha planificat un calendari d'assajos de la coreografia oficial de l'esdeveniment tant en centres educatius del districte com en el mateix teatre. A més, els seus creadors, Vicente Arlandis, Cristina Núñez i Sandra Gómez han protagonitzat un vídeo-tutorial de la coreografia que es pot trobar en les xarxes socials del TEM i que es ballarà conjuntament en la plaça del Rosari després de finalitzar els dos recorreguts previstos pels carrers del barri. Les bandes de música del Marítim tornaran a col·laborar en l'acció acompanyant als grups en les dos cercaviles. Un d'ells partirà des de la plaça Tribunal de les Aigües i l'altre des de la plaça Creu de Canyamelar a les 12 h.

 

Vídeo

Comentarios

volver arriba