Menu

Fent El Gamba | Viernes, 06 Septiembre 2019 12:31

Més de 3000 persones en la sisena edició de l'Espiga Rock de Sueca

Foto: Espiga Rock Foto: Espiga Rock

La sisena edició de l’Espiga Rock va reunir més de 3000 persones el 31 d'agost a Sueca.

El festival que tenia prevista escomençar a las 20:00h ambe les tarragonines Roba Estesa, va haver de canviar els seus plans per motius de salut del grup català mantenint la resta d'horaris. 

Així, a les 21:30 va ser el torn per al rap de Frida que portarà al directe el seu disc Gegants a les 21:30h.

 

Després, va ser el torn del trio de dones barceloní Tribade a les 22:45h. Amb un concert exclusiu on presenten el seu últim treball, Las Desheredadas, un disc que amb arrels de  rap, flamenc, soul, afrotrap i reggaeton dona veu al feminisme entre altres lluites.

El punt àlgid de la nit arribà a les 00:05h de la mà d’un altre directe únic al mes d’agost en territori valencià: el de Desakato. Els asturians presentaren el seu EP, Antàrtida.

 

Els valencians Mafalda seran els protagonistes de la recta final de la nit, a les 01:50h portaran a l’escenari el seu “reggaecore” combatiu.

al que seguiria a les 03:30h l’inesgotable espectacle dels riberencs La Fúmiga amb ritmes de mestissatge, rock o sons llatins.

Un festival que ha aconseguit crear la seua identitat i posicionar-se com un esdeveniment on la transformació de la societat i la cultura es donen la mà.

 

Disponibles les últimes entrades a 8€ online en la plataforma Notikumi.com, en taquilla també es podran adquirir però a un preu de 10€.

 

HORARIS ESPIGA ROCK

 

Comentarios

volver arriba