Menu

Fent El Gamba | Lunes, 14 Octubre 2019 18:22

Russafa Escènica tanca la seua novena edició amb 9.432 assistents

Russafa Escènica tanca la seua novena edició amb 9.432 assistents

El festival de tardor d'arts escèniques de València, Russafa Escènica, va tancar la seua novena edició el passat 6 d'octubre, després de tres setmanes de festival dins del barri de Russafa i per tota la ciutat de València. Russafa Escènica va programar més de 30 propostes escèniques i 15 activitats paral·leles, totes elles sota el lema "Espanya".

Els resultats d'aquesta edició han sigut molt positius amb 9.432 assistents, al voltant de mil persones més que en l'anterior edició, i una ocupació total de el 88,83%. També s'ha superat la recaptació en la venda d'entrades amb 39.500€.

El festival, ja consolidat a la ciutat, continua un any més teixint xarxes amb altres professionals de les arts escèniques, formant pedrera de nous artistes i apostant per la innovació, la internacionalització i la participació del barri i de la ciutat, així com d'un nodrit grup d'institucions, fundacions, associacions i empreses privades.

Al setembre de 2020 el festival celebrarà la seua desena edició amb l'objectiu de continuar creant i exhibint projectes escènics, inclusius, participatius i socials.

Vídeo

Comentarios

volver arriba