Logo
Imprimir esta página
Fent El Gamba | Lunes, 03 Febrero 2020 12:28

Torna Lázaro, de Roberto Hoyo, en format de lectura dramatitzada

Torna Lázaro, de Roberto Hoyo, en format de lectura dramatitzada

Este dilluns pròxim 3 de febrer s'ha presentat al públic l'adaptació a lectura dramatitzada de Lázaro, la proposta guanyadora del III Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica en col·laboració amb la Fundació SGAE i dins del marc de la seua IX edició “Espanya”. La peça, de Roberto Hoyo amb la participació del músic Marco Ferreira, és una adaptació lliure del clàssic espanyol El Lazarillo de Tormes.

Es tracta d'una proposta escrita en to de comèdia que introdueix el hip hop com a eina per a contar la història del protagonista. L'autor va expressar en el marc del festival que “LÁZARO és la meua manera de dir que sóc ací, que els joves existim, ens ho passem molt bé, tenim el nostre propi estil i lluitarem pel que volem: viure d'això".

L'obra va ser valorada pel jurat del Premi per "la seua innovació absoluta en el llenguatge escènic, pel contrast de llenguatges de textos clàssics i actuals, i per la possibilitat d'investigació des d'un punt actoral i dramatúrgic".

El III Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica, concurs creat pel Consell Territorial de la SGAE de la Comunitat Valenciana juntament amb el festival de teatre d'arts escèniques de València està valorat en 1.000€ per a l'autor de la peça amb la finalitat que puga continuar treballant en ella després del festival convertint-la en una peça llarga.

Part d'aquest resultat es mostrarà en forma de lectura dramatitzada dilluns que ve a la Sala SGAE Centre Cultural de València a les 19:00h amb entrada lliure fins a completar aforament.

Comentarios

Te puede interesar

Lo último de Redacción

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.