Instalar
Menu

Fent El Gamba | Viernes, 24 Abril 2020 11:34

Et deixem 4 curts de la mà de l'IVC

Et deixem 4 curts de la mà de l'IVC

Esta setmana presentem quatre curtmetratges de ficció, quatre històries què tenen en comú el creixement psicològic i moral dels seus protagonistes, els seus desitjos per al futur es topen de cara amb la realitat.

De la infancia a la juventut

Lucas vol una moto (Lucas, Alex Montoya), Jaime vol viure a Hollywood (Voluntario, Javier Marco), Thimbo vol ser futbolista (Un lugar mejor, Moisés Romera i Marisa Crespo), un grup rep una lliçó sobre com aconseguir l'èxit en la vida (Sé lo que quieras, Moisés Romera i Marisa Crespo). Estes són les histories que trobem:

Voluntario

El primer dels curts, voluntario està dirigit per Javier Marco. Conta la història de Jaime, un jove que vol viure a Hollywood, pero els seus pares volen que vaja una mica més lluny. 

Voluntario from IVAC on Vimeo.

Sé lo que quieras

Dirigit per Maria Crespo i Moisés Romera. No et cregues les notícies. En aquest país si una persona lluita, aconsegueix complir els seus somnis. I Yulissa, una jove colombiana, ha vingut ací a demostrar-ho.

Sé lo que quieras from IVAC on Vimeo.

Un lugar mejor

En aquesta entrega Maria Crespo i Moisés Romera conten la història de tres personatges: Thimbol que vol ser futbolista, Malik que somia en tenir el seu propi negoci i Demba que només pensa en anar-se'n a un lloc millor.

Un lugar mejor from IVAC on Vimeo.

Lucas

Este últim curt está dirigit per Álex Montoya i com bé diu el títol té com a protagonista a Lucas, un jove que vol una moto. Un dia coneix a Álvaro, un home que li ofereix diners a canvi d’unes fotos innocents.

Lucas from IVAC on Vimeo.

Comentarios

volver arriba