Menu

Fent El Gamba | Martes, 12 Mayo 2020 10:53

Russafa Escènica 2020, una inusual X edició

Se habla de: russafa escenica,

Russafa Escènica 2020, una inusual X edició

Es publiquen les noves bases de participació de companyies per al fomat Viver, que contenen alguns canvis respecte al desenvolupament habitual del festival.

L'equip de Russafa Escènica Festival de Tardor, entén que la situació provocada en les arts escèniques per la crisi del COVID-19, limita de manera determinant les maneres de fer en els llocs d'exhibició d'aquestes arts.

En el nostre festival, en el cas dels Vivers, peces curtes en espais no convencionals del barri de Russafa, la problemàtica s'acreix de manera considerable, pel fet que aquestes representacions són molt difícils de realitzar amb les mesures de distància indicades actualment, tenint en compte la gran proximitat del públic i els artistes en espais tan reduïts.

Donades les circumstàncies Russafa Escènica implementarà en la seua edició Desitjos les següents mesures extraordinàries:
 
  • Les dates de l'edició 2020 de Russafa Escènica passaran a ser del dijous 24 de setembre al diumenge 4 d'octubre.
  • Les representacions del Vivers seran gravades per l'equip audiovisual del festival i seran emeses en una plataforma digital durant les dues setmanes que dure l´esdeveniment.
  • A causa de la dificultat que comporta la gestió dels espais en un context saludable, hem reduït els Vivers a 5, però amb una dotació econòmica superior.
  • Si d'ací a la data del festival, les autoritats sanitàries ho permeteren, els cinc vivers a més de l'enregistrament de la seua peça, la primera setmana de setembre, realitzaran 8 representacions amb públic reduït (entre 5 i 10 espectadors).
  • També es poden consultar els espais disponibles amb les seues condicions i fotografies.

Comentarios

volver arriba