Logo
Imprimir esta página
Fent El Gamba | Miércoles, 29 Julio 2020 12:49

Es presenten els cartells del cicle de concerts 'A la llum de la lluna' i l'obra de teatre 'Presoners'

Al monestir de Sant Miquel dels Reis actuaran a la tardor Kiko Veneno, Seguridad Social, Zenet, Sole Giménez, Mireia Vives i Borja Penalba

Es presenten els cartells del cicle de concerts 'A la llum de la lluna' i l'obra de teatre 'Presoners'

La Direcció General de Cultura i Patrimoni ha presentat els cartells del cicle de concerts 'A la llum de la lluna' i de l'obra de teatre 'Presoners', que tindran lloc al setembre i octubre al monestir de Sant Miquel dels Reis i són algunes de les activitats programades al monestir perquè la ciutadania gaudisca d'actes culturals en espais oberts.

El cartell del cicle 'A la llum de la lluna' ha sigut dissenyat per a aquest cicle de concerts per Paco Roca, dibuixant valencià que va obtindre el Premi Nacional del Còmic l'any 2008 amb 'Arrugas' i el premi Eisner 2020 per 'La casa'.Precisament Paco Roca participa en la primera actuació junt amb Seguridad Social en un espectacle anomenat 'Canciones dibujadas', en què el grup valencià interpreta cançons que són il·lustrades pel dibuixant. Això serà el 25 de setembre, nit en què també actua Kiko Veneno. El 2 d'octubre ho farà Zenet, el 16 d'octubre Sole Giménez i el 23 d'octubre Mireia Vives i Borja Penalba.

També s'ha donat a conéixer el cartell de l'espectacle 'Presoners', sobre una obra de teatre produïda per la Generalitat que fa Albena Teatre, en què es reflecteix la importància de les cartes que escrivien les persones privades de llibertat durant la repressió franquista.La direcció és de Carles Alberola; els textos de Pasqual Alapont, Sònia Alejo, Chema Cardeña, Patrícia Pardo, Rodolf Sirera i Begoña Tena, i la interpretació de Maria Caballero, Enric Juezas, Águeda Llorca, Miguel Ángel Romo, Imma Sancho, Bruno Tamarit i Merce Tienda. El cartell és obra d'Assad Kassab.

A principi de setembre es presentaran amb detall els espectacles i es comunicarà la informació per a l'adquisició d'entrades i horaris.

Comentarios

Te puede interesar

Lo último de Fent el Gamba

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.