Instalar
Menu

Más Fútbol Sala | Jueves, 04 Enero 2018 00:00

La Selecció Valenciana sub19 aconsegueix el II Trofeu Juan Beteta (3-4)

La Selecció Valenciana sub19 aconsegueix el II Trofeu Juan Beteta (3-4)

La recaptació de l’encontre es va destinar a l’Associació Comarcal Pro-Discapacitats (PROSUB)

El Palau d’Esports d’Alzira va acomiadar el 2017 amb la celebració del II Trofeu Juan Beteta, un partit solidari que va enfrontar al Nítida Alzira i a la Selecció Valenciana juvenil. L’encontre va caure en favor del combinat autonòmic per 3-4, amb el granota Gonzalo Castejón com a protagonista, autor dels quatre gols visitants.

La vesprada es va encetar amb la treta d’honor per part de Juan Beteta, qui va estar acompanyat del seu fill i del seu excompany de tasca arbitral, Vicente López. El partit fou igualat i intens. Cris, Molo i Xavi signaren els gols del conjunt alzireny, mentre que Castejón va fer les quatre dianes per a la Selecció.

La recaptació es va destinar a l’Associació Comarcal Pro-Discapacitats (PROSUB), una entitat que acumula quasi mig segle d’activitat i amb la qual el Club Alzira Futbol Sala manté una bona i estreta relació. La presidenta de PROSUB i alguns dels seus usuaris varen col·locar la insígnia de l’associació a jugadors i directius participants per a concloure la cita.

Fuente: Alzira FS

Comentarios

volver arriba