Menu

Más Fútbol Sala | Viernes, 25 Mayo 2018 00:00

El Nítida Alzira organitza la ‘Festa del Futsal’

El Nítida Alzira organitza la ‘Festa del Futsal’

Les activitats de caràcter lúdic i esportiu tindran lloc en el carrer Pere Morell, a les portes del Palau d'Esports, abans del encontre decisiu front a CA Favara a les 17:00h

El dissabte 26 de maig se celebrarà en el carrer Pere Morell la ‘Festa del Futsal’, una jornada lúdica organitzada pel Nítida Alzira dedicada a tots els públics. Les activitats s’iniciaran a les 11 i duraran fins a les 17 hores, moment de l’inici del partit entre el Nítida Alzira i el CA Favara.

En les activitats programades destaquen les classes de zumba i military training system (MTS), que impartiran monitors del centre esportiu Topsport. Per als més menuts hi haurà un ‘futbolí humà’, així com jocs, pintacares i música. A les 15 hores, els assistents podran tastar la paella gegant i així agafar forces per a deixar-se la veu en la graderia del Palau d’Esports.

Els tiquets per a adults, que inclouen el dinar i l’entrada al partit, tenen un preu de 5 euros. Per cada tiquet d’adult s’obtindrà una invitació per a menors 12 anys. Els aficionats amb carnet de simpatitzant podran fer-se amb el tiquet per 3 €. Es poden adquirir a través del correu [email protected], contactant en les xarxes o el mateix dissabte en guixeta.

El títol i l’ascens a 2a Divisió B en joc

A les 17 hores, la ‘Festa del Futsal’ continuarà dins del Palau d’Esports amb l’encontre entre Nítida Alzira i CA Favara. Els de Braulio Correal es juguen el campionat de 3a Divisió i el corresponent ascens de categoria. El club riberenc ha recuperat esta setmana l’#omplimelpalau per a acompanyar l’activitat en xarxes amb la intenció de motivar l’assistència de l’afició alzirenya. 

Fuente: Alzira FS

Comentarios

volver arriba