Menu

Más Fútbol Sala | Martes, 19 Junio 2018 00:00

El Nítida Alzira jugarà en 2a Divisió B

El Nítida Alzira jugarà en 2a Divisió B

L’equip riberenc ja està inscrit en la categoria de bronze del futbol sala nacional

L’ascens del Nítida Alzira a la 2a Divisió B ja és una realitat. Després de nombroses telefonades, reunions i gestions, els dirigents del Nítida Alzira han aconseguit els recursos necessaris per a formalitzar la inscripció de l’equip en la categoria de bronze del futbol sala espanyol (antiga Nacional A).

Aquesta categoria està formada actualment per 5 grups, amb equips de la península i balears, i un sisé grup –dividit en dos- amb clubs canaris. La 2a B portarà la marca #EssènciaAlzira a competir fora de la Comunitat Valenciana, previsiblement (a falta de confirmar) al grup IV, on destaca la presència de conjunts madrilenys.

D’aquesta manera, el Nítida Alzira veu complit el somni de l’ascens que va aconseguir aquella vesprada del 26 de maig de 2018, quan el conjunt dirigit per Braulio Correal va fer història en convertir-se en campió de la Tercera Divisió.

Una dècada d’espera

El Nítida Alzira tornarà una dècada després a la categoria de bronze del futbol sala nacional. La trajectòria del conjunt alzireny en l’actual segle s’ha dividit entre l’antiga Nacional A i la 3a Divisió, on participava des de 2008. Abans d’eixa data, el club riberenc havia competit en el que a hores d’ara es coneix com a 2a Divisió B, això sí, quan encara la categoria estava dividida en nou grups.

En l’actualitat, sis són els grups que conformen aquesta divisió, fet que provoca una major competitivitat entre els equips dins la pista i un augment de l’espectacle per a la graderia, cosa que el club alzireny vol explotar amb la intenció d’enfortir els vincles amb l’afició.

Fuente: Alzira FS

Comentarios

volver arriba