Menu

Más Fútbol Sala | Lunes, 03 Septiembre 2018 10:22

Nítida Alzira emet una campanya d’abonaments ‘històrica’

Nítida Alzira emet una campanya d’abonaments ‘històrica’

El club alzireny ha llançat la iniciativa davall l’eslògan ‘Ajuda’ns a fer història’, amb l’objectiu d’omplir el Palau en 2a Divisió B

L’inici de la temporada en 2a Divisió B està molt a prop. El millor futbol sala de La Ribera estarà en Alzira, on es podran veure equips del País Basc, Navarra, Castella-La Manxa, Castellà i Lleó, Aragó i Alacant. Tot un espectacle futsaler que es viurà cada dues setmanes en el Palau, on el Nítida Alzira pretén rebre el màxim suport possible. El club alzireny ha tret a la llum una campanya d’abonaments i socis amb tres modalitats de col·laboració: abonament, abonament i bufanda, i carnet de soci.

L’abonament té un cost de 20 €, i servirà per a poder tenir accés a tots els encontres de lliga de la 2a Divisió B de Futbol Sala (grup II) que l’equip jugue com a local en la temporada 18-19. L’opció estrela, per 5 € més, inclou la bufanda oficial del club, una iniciativa nova amb la qual es busca omplir de color la graderia. El carnet de soci tanca les alternatives, amb un cost de 30 €, la persona tindrà el seu carnet personalitzat, l’accés al Palau i, per descomptat, la bufanda oficial. A més de l’accés, l’abonament servirà per a participar en el sorteig d’Euromillones durant tota la temporada.

Els aficionats i les aficionades que tinguen entre 12 i 18 anys podran adquirir qualsevol de les opcions anteriors amb un descompte de 10 €. Per davall dels 12 anys, l’entrada serà gratuïta, encara que també està l’opció del soci infantil des de 5 euros. Les entrades, durant la temporada, tindran un cost de 3 euros.

Venda d’abonaments

Els abonaments del Nítida Alzira es podran adquirir dimarts i dijous, de 18 a 21 hores, en les oficines del Fontana Mogort. També es posaran a la venda el dissabte 1 de setembre en l’entrada del Palau d’Esports, durant el quadrangular amb equips de 2a B de la Comunitat Valenciana que es jugarà des de les 17.30 hores. El primer partit de lliga a casa serà el dissabte 22 de setembre davant el Santurtzi basc.

 

Fuente: Alzira FS

Comentarios

volver arriba