Menu

Fútbol | Martes, 26 Marzo 2019 13:13

Emotiva setmana de celebracions pel centenari

Emotiva setmana de celebracions pel centenari

El valencianisme continua amb ressaca després de la celebració del centenari. La semana més especial del València va començar el dilluns 18 de març amb la marxa del valencianisme. Al voltant de 9000 valencianistes van recórrer els carrers de la ciutat per a celebrar els 100 anys d'història del club.

Cal destacar alguns detalls de la marxa. Les dos pancartes amb els anys 1919 i 2019 i la bandera del centenari. Aquesta bandera la van portar amb les seues mans alguns dels jugadors més emblemàtics del València, com Kempes, Juan Sánchez, Carboni, el "Piojo" López o Tendillo. Tots els abanderats anaven acompanyats pel president del club, Anil Murthy.

Aprofitant el període de falles, la Falla Plaza de la Reina - Paz - San Vicente (Tio Pep) va voler commemorar el centenari dedicant-li les falles al València: tant la falla gran com la falla infantil anaven dedicades al club.

Des de la Reial Federació Espanyola de Futbol s'ha volgut col·laborar posant el partit de la selecció espanyola contra Noruega a l'estadi de Mestalla, que va acabar amb victòria per a la selecció espanyola. El partit va ser especial perquè van jugar Parejo i Rodrigo, que van fer un bon partit i van ser ovacionats quan van ser substituïts en la segona part.

Però no va ser fins al diumenge quan es van vore fortes emocions al partit de les llegendes. Jugadors històrics del València i d'Espanya van disputar un partit molt entretingut que van guanyar els segons 1-3. Van tornar a vestir la camisa del València Palop, Camarasa, Voro, Arias, Giner, Subirats, Robert, Fernando, Vicente, el Piojo, angulo, Curro Torres, Djukic, david Navarro, Carboni, albelda, Marchena, Farinós, Mista, Fabio aurelio, Juan Sánchez, Rufete, Jorge López, el Kyli, Bartual, Miguel Brito, Di Vaio, Rangel i Cañizares. La camisa d'Espanya la van vestir Juanmi, Otero, Marcelino, Romero, Amavisca, Milla, Senna, Lobo Carrasco, Engonga, Catanha, De la Red, Víctor sánchez, Juanfran, Nando, Gerard López, Salva Ballesta, Juan Carlos, César Sánchez, Señor i Quique Estebaranz. També cal destacar que Claudio Ranieri, actual entrenador de la Roma, no es va voler perdre aquest esdeveniment i va exercir com entrenador de les llegendes del València.

El resultat d'aquest partit és el menys important. Molta gent es va emocionar a Mestalla al vore als ídols del valencianisme tornar a vestir la camisa del València. Mentre anaven passant els minuts es van poder vore, entre altres, a Carboni o a Cañizares molt emocionats de viure un moment tan important en la història del club. Tots els jugadors entrevistats es van sentir orgullosos d'haver format part de la història del club i desitjaven molts èxits per al futur.

Comentarios

volver arriba