Menu

JL Silvestre

JL Silvestre

URL del sitio web: http://twitter.com/jlsilvestre

Ferida

En esta edició portem una de les paraules més emblemàtiques del món de la pilota, "ferida", saps el que és?, què funció té un "feridor"?

Conquilla

Hem viscut un cap de setmana amb molta actualitat d'hoquei, les seleccions espanyoles masculines i femenines han aconseguit classificar-se pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Els jugadors han hagut de jugar bé i superar molts colps que reben en este esport, per protegir-se els porters, però també molts jugadors, tant homes com dones, utilitzen equipacions esportives com careta, màscara, casc, espatllera, plastró o la conquilla. Analitzem esta paraula.

Hoquei

Este cap de setmana de 26 i 27 d'octubre tindrà lloc en les instal.lacions del Poliesportiu Verge del Carme de Beteró el "Hockey Olympics Qualifiers Valencia 2019", la selecció espanyola d'hoquei herba, tant masculina com femenina, buscarà la seua classificació per els Jocs Olímpics. Anem a parar atenció a esta paraula, per cert, AGUDA!!

Camallada

Recentment s'ha batut el rècord del món femení de marató i, per primera vegada, s'ha aconseguit baixar de les 2 hores en marató. Per a aconseguir-ho els atletes han hagut de donar camallades molt llargues i ràpides. Analitzem esta paraula, "camallada".

Suscribirse a este canal RSS