Instalar
Menu

Más deporte

Más deporte

Pilota | Viernes, 03 Julio 2020 10:17

Torna la pilota

La competició de raspall acabarà de definir este divendres 3 de juliol a Xeraco el quadre de semifinalistes. El torneig d’escala i corda completarà la desena jornada el dissabte 04 de juliol al trinquet Pelayo.
Atletismo | Sábado, 27 Junio 2020 17:46

El atletismo de élite vuelve en Valencia

Tras cuatro meses de parón el atletismo de élite echó a rodar con una exhibición organizada por Cárnicas Serrano y Valencia Ciudad del Running en la que el atleta aragonés Toni Abadía se impuso con una gran marca de 5 minutos y 2 segundos.

Pilota | Martes, 23 Junio 2020 22:49

La Pilota Professional tornarà a competir el 4 de juliol

La reactivació tindrà lloc al trinquet Pelayo amb la disputa de dues partides de la Lliga Bankia d’escala i corda. De moment es jugarà a porta tancada, seguint així l’Acord de 19 de juny de 2020, del Consell, sobre mesures de prevenció front a la Covid-19 (2020/4770)
Atletismo | Martes, 23 Junio 2020 21:03

El atletismo de alta competición vuelve este viernes con el reto a tres entre Abadía, Mayo y Chiki Pérez

Este mediodía ha tenido lugar la presentación del Challenge 2.000, reto organizado por Cárnicas Serrano y Valencia Ciudad del Running y que este viernes disputarán los atletas internacionales Toni Abadía, Carlos Mayo y Juan Antonio “Chiki” Pérez. Los atletas se han mostrado ilusionados con la vuelta a la competición a través de este formato oficioso. Lo harán sobre una distancia de 2.000 metros y para ello contarán con la ayuda de los atletas Ismael Quiñones y Nacho Giménez que lanzarán la carrera a un ritmo de 2 minutos 35 segundos durante el primer kilómetro.

Deporte Base | Miércoles, 17 Junio 2020 09:49

Les escoles esportives d'estiu de València es preparen per a l'edició de 2020

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha anunciat que al final d'este mes de juny comencen les escoles esportives d'estiu de la Fundació Esportiva Municipal (FDM). "Oferirem 3.390 places per a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 16 anys i posarem en marxa protocols per a garantir la seguretat i prevenció enfront de la COVID-19". Estes escoles s'allargaran fins al mes de setembre i comptaran amb classes i grups de fins a 15 xiquets i xiquetes per monitor i també oferiran la possibilitat de menjador fins a 115€ per setmana.

Ciclismo | Martes, 16 Junio 2020 19:31

Ya se conocen las etapas definitivas de La Vuelta 20

Debido a la situación de excepcionalidad provocada por la crisis sanitaria mundial de la COVID-19 y, ante la imposibilidad de celebrar, en las mejores condiciones, el paso de La Vuelta 20 por Portugal; Unipublic ha procedido a reconfigurar el recorrido de la carrera, sustituyendo las dos sedes portuguesas por ciudades españolas. Puebla de Sanabria y Salamanca, que recogen el testigo de Porto. Mastosinhos y Viseu como sedes de las etapas 15 y 16 de La Vuelta 20, respectivamente. 

Pilota | Lunes, 15 Junio 2020 10:56

Comencen les proves mèdiques prèvies a la tornada a la competició

Tots els pilotaris que participen en les lligues professionals Bankia seran sotmesos des de la setmana vinent als controls mèdics necessaris abans de la tornada a la competició. Les proves es realitzaran a les instal·lacions a València de l’Institut Valencià de Recuperació Esportiva (IVRE+) i estaran supervisades pel doctor Miguel Ángel Buil Bellver.

Más deporte | Lunes, 15 Junio 2020 00:20

Les primeres piscines d'estiu s'obriràn a València el dissabte 20 de juny

A partir d’este dilluns, dia 15 de juny, tot el territori de la Comunitat Valenciana entrarà en la fase 3 del Pla de desescalada, i segons ha explicat la regidora d'Esports, Pilar Bernabé, “la seua implantació a la nostra ciutat portarà “novetats” com ara “la reobertura de més instal·lacions esportives municipals, entre les quals es troben les piscines d'estiu”.

Pilota | Domingo, 14 Junio 2020 23:45

El Corte Inglés de Galotxa torna el 4-5 de julio

La edició d’enguany del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, que ja es la número 45, va sortejar el dimecres 10 de juny els creuaments de les categories de la competició en trinquet.

Deporte Base | Lunes, 08 Junio 2020 22:39

Pau Torres sorprende a los más pequeños del Villarreal CF

El futbolista vila-realense de la primera plantilla del Submarino, Pau Francisco Torres, participó en la fiesta de final de temporada realizada por los niños/as del curso de Psicomotricidad del Villarreal CF, con edades comprendidas entre 3 y 5 años. En total, casi 100 niños han formado parte del Curso de Psicomotricidad durante esta campaña.

Pilota | Domingo, 07 Junio 2020 00:10

Els esportistes que participen en el Trofeu El Corte Inglés es preparen per a tornar a competir

Els equips inscrits en les cinc categories de competició en carrer, així com les dos femenines, les cinc de galotxa en trinquet, i les sis de categories escolars tenen fins el pròxim dilluns 8 de juny per a confirmar la seua participació, ja que el canvi de dates obliga a que totes les formacions comuniquen a la Federació de Pilota Valenciana que van a participar en el nou format del torneig. Al llarg de juliol i agost es disputaran les partides de la present edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

Pilota | Jueves, 04 Junio 2020 12:40

Els clubs de pilota comencen a entrenar

Cada dia que passa, hi ha dades esperançadores que van indicant que el final de l'epidèmia del Covid-19 està cada vegada més a prop, per la qual cosa a poc a poc, són més els clubs de pilota valenciana els que comencen a entrar en les seues instal·lacions, ja que aquestes estan adequades al permés en aquesta Fase 1 de la desescalada.

Atletismo | Jueves, 04 Junio 2020 12:12

El ultrafondo en pista ciudad de Valencia se cancela

Dada la actual situación de crisis sanitaria y social causada por la pandemia de Covid-19, y siguiendo las recomendaciones de seguridad que consideramos una prioridad absoluta, desde la organización del Ultrafondo en pista ciudad de Valencia, comunicamos oficialmente que el evento no se celebrará en el mes de septiembre de 2020, tal y como estaba previsto.

Más deporte | Miércoles, 03 Junio 2020 00:12

València celebra el día mundial de la bicicleta

El 3 de junio se celebra el el Día Mundial de la Bicicleta y, el Ayuntamiento València, en el contexto del Covid-19, se suma a esta celebración animando como siempre a toda la ciudadanía a valorar la opción de usar la bicicleta para realizar sus desplazamientos especialmente en el ámbito urbano; y, con motivo de la efeméride, a “hacer esa apuesta por un vehículo sostenible y saludable especialmente visible mediante su uso a lo largo del día”.

Carreras Populares | Miércoles, 03 Junio 2020 00:04

Valencia se suma al e-Global Running Day

El 3 de junio se celebra en todo el mundo el Global Running Day, un día de celebración por la pasión de correr que en Valencia se venia celebrando con una discreta quedada en el Circuit 5K y que este año, debido a la pandemia del coronavirus, se ha convertido en virtual, el "e-Global Running Day", unacita solidaria a favor de Cruz Roja RESPONDE por los afectados por la Covid-19.

Carreras Populares | Martes, 02 Junio 2020 09:43

Lambda invita a hacer deporte y sumar “26.000 Km por la diversidad y los derechos de las mujeres LTB” del 3 al 28 de junio

Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, lanza el proyecto “Km por la diversidad y los derechos de las mujeres LTB” e invita a todas las personas a hacer deporte, a motivarse para contribuir a una buena causa y, así, sumar 26.000 kilómetros con la intención de llegar a más países y descubrir las situaciones que viven las mujeres LTB.

Más deporte | Domingo, 31 Mayo 2020 22:01

València avanza a la Fase II amb l'obertura de més instal·lacions esportives

La regidora d'Esports, Pilar Bernabé, ha anunciat que a partir d'este dilluns, 1 de juny, amb motiu de l'entrada de València en la Fase II del Pla de Desescalada, es procedirà a la reobertura de noves instal·lacions esportives, incloent les primeres piscines municipals cobertes. Així mateix, una altra de les novetats que comporta la fase II és l'autorització per la qual es permetrà la pràctica d'un major ventall d'activitats, entre les quals destaquen els esports en equip, que es podran dur a terme mitjançant entrenaments individualitzats.

Suscribirse a este canal RSS