Logo
Imprimir esta página
Carreras Populares | Miércoles, 15 Mayo 2019 17:36

Presentació de la Volta a Peu València Caixa Popular

Presentació de la Volta a Peu València Caixa Popular

La Volta a Peu València Caixa Popular ha presentat la seua 37ª edició que tindrà lloc diumenge que ve 19 de maig, de 10.00 a 12.00 hores. Es tracta de la carrera popular més antiga de la ciutat. 

Mancant pocs dies perquè els carrers s'òmpliguen de corredors, la prova ja ha venut prop de 7.000 dorsals, però com sempre en aquesta carrera, s'espera una multitud d'inscrits d'última hora i de persones que eixiran a animar als carrers més emblemàtics de la ciutat. Per a aquest 2019, tal com ha succeït en anys anteriors, s'espera un increment que col·loque al cens per damunt dels 10.166 inscrits de l'edició anterior.

L'organització, a càrrec de la SD Correcaminos, ha presentat la prova davant les autoritats, convidats i marques patrocinadores en el Palau dels Mercader. En un enclavament valencià i tradicional s'ha donat el tret d'eixida a la Volta a Peu València Caixa Popular, comptant amb la presència de Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports de l'Ajuntament de València; Paco Borao, president de la SD Correcaminos; Paco Alós, director de responsabilitat social i relacions institucionals de Caixa Popular; i Pau Pérez Rico, director regional de comunicació i relacions externes d'El Corte Inglés.

Més dones que mai

A més, tal com ha succeït en les últimes edicions, la Volta a Peu València Caixa Popular torna a destacar-se com una de les poques carreres de la ciutat en les quals la participació femenina se situa per damunt de la masculina. Les xifres d'inscripció reflecteixen un cens femení que supera el 52% del total, per la qual cosa torna a confirmar-se com una de les grans proves esportives de la ciutat que a més compten amb una participació equiparada quant a sexe.

Nou recorregut a l'antiga

Per a aquest 2019 l'organització ha volgut recuperar el recorregut de fa 90 anys, amb un traçat de 6.200 metres que ho fan més accessible per a tots els públics. El canvi manté els principals carrers de la ciutat, per la qual cosa es converteix en un recorregut perfecte per a gaudir de l'esport a València.

Talls al trànsit

Per al muntatge de l’eixida i la meta es produiran talls al trànsit rodat en l’Albereda entre el pont del Real i el pont d’Aragó, i es deixaran lliures les vies transversals, des del dissabte 18 a les 16.00 hores fins al diumenge 19 a les 15.00. I es tancaran al trànsit rodat els ponts i les vies per on circula la Volta a Peu a partir del diumenge a les 8.30 h i en funció de l’ocupació dels assistents.

Inscripcions disponibles fins dissabte que ve a la vesprada

A menys d'una setmana per a la celebració de l'esdeveniment, la Volta a Peu València Caixa Popular manté les seues inscripcions obertes. Amb un preu de 3 euros, dels quals un d'ells s'entregarà a l'entitat solidària Aspanion, tot aquell que ho desitge pot adquirir el seu dorsal a través de la web de la prova (www.voltaapeuvalencia.org), en qualsevol de les oficines de Caixa Popular fins al divendres 17 de maig o en les plantes d'esports d'El Corte Inglés fins dissabte que ve 18 de maig.

Galería de imágenes

Comentarios

Te puede interesar

Lo último de Redacción

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.