Menu

Deporte Base | Sábado, 30 Enero 2010 07:01

Final 7a edició del Campionat de Raspall

Redacción | NOSTRESPORT.COM
La final de la 7a edició del Campionat de Raspall de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, arriba este cap de setmana 30 de gener, i el pròxim 6 i 7 de febrer, al Trinquet Municipal de Benigànim.

 

Este ha estat el Campionat d’Hivern amb més participació des de que comencarem, amb un total de 20 municipis, 85 equips i uns 340 jugadors de diferents pobles de la Vall d’Albaida, així com també de la Costera, de la Safor i del Comtat. Destaca en este campionat l’aparició d’una nova categoria, provocada per l’increment del nombre d’equips i de la creixent sensibilitat i afició pel nostre esport. També volem comentar que des dels clubs s’està manifestant molt d’intererés i entussiasme a començar el 7é Campionat de Primavera.

 

Filiberto Tortosa, President de la Mancomunitat, es mostra molt satisfet de veure com de setembre a febrer i de març a juliol i setmana rere setmana, més de 500 persones i centenars d´espectadors es reunixen per diferents municipis amb l’objectiu de gaudir del nostre joc. Quan en la Mancomunitat es parla d’organitzar unes finals de raspall, un se n’adona que en projectes com el campionat de pilota es veuen clarament complits uns objectius primordials, com són donar suport a clubs, fomentar l’esport base i donar al nostre esport autòcton l’impuls que es mereix. Es per això que esperem en el Trinquet de Benigànim a tots els amants de la pilota, per veure unes grans partides, tant de grans com de menuts. En esta edició també hem organitzat una activitat cultural, amb la presentació del llibre “El joc de la pilota a travès de la premsa valenciana. 1790-1909” de Recaredo Agulló, amb la presència de qui comptarem, on tambè esperem l’assistència de tots per coneixer esta publicació tan interessant.

 

Els horaris de les finals seran:

 

DISSABTE 30 GENER

 

11.00 H BENJAMI BÈLGIDA – GENOVÈS

12.00 H ALEVI GENOVÈS – BÈLGIDA

 

16.00 H INFANTILS GENOVÈS – CASTELLÓ DE RUGAT

17.00 H 4a CATEGORIA ALBAIDA – LLUTXENT

 

DISSABTE 6 FEBRER

 

16.00 H CADETS MOIXENT – GENOVÈS

17.00 H 3a CATEGORIA BENIGÀNIM – GENOVÈS

 

19.30 H PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL JOC DE LA PILOTA A TRAVÈS DE LA PREMSA VALENCIANA                1790 – 1909” DE RECAREDO AGULLÓ (Lloc: Casa de la Cultura de Benigànim)

 

DIUMENGE 7 FEBRER

 

10.00 H 2a CATEGORIA BENIGÀNIM – CANALS

11.30 H 1a CATEGORIA ALBAIDA – LLUTXENT

 

13.00 H LLIURAMENT DE TROFEUS

 

Comentarios

volver arriba