Menu

Pilota

Pilota

Pilota | Jueves, 03 Diciembre 2020 16:24

Los 12 mejores jugadores de la temporada se dan cita en el XIV Trofeu Mestres de Pilota

En la mañana de hoy, la Federació de Pilota Valenciana ha presentado en el complejo la Petxina el 'Trofeu Mestres de Pilota', que se celebrará la próxima semana de diciembre, gracias a la organización de Fundación Deportiva Municipal en colaboración con la Federació de Pilota Valenciana y la Fundació per a la Pilota Valenciana

Pilota | Lunes, 23 Noviembre 2020 10:10

Beniparrell i Beniarbeig-El Verger lluitaran pel títol Autonòmic femení

Beniparrell i Beniarbeig-El Verger disputaran la final de l’Autonòmic de raspall per parelles femení, Trofeu Diputació de València. La jornada del cap de setmana celebrava les partides de tornada de semifinals i ha deixat Ana i Noelia de Beniparrell, i Aida i Fanni de Beniarbeig-El Verger, en la gran final del pròxim 28 de novembre al trinquet d’Alzira. Final, a més, inèdita, perquè les alacantines disputaran la seua primera batalla definitiva pel títol.

Pilota | Lunes, 16 Noviembre 2020 13:47

La Generalitat Valenciana publica els esportistes d’elit amb ajudes academicoesportives

La Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Educació, Cultura, i Esports ha resolt les ajudes academicoesportives per a esportistes d’elit de nivell A i B de la Comunitat Valenciana per a sufragar en part les despeses ocasionades pels seus estudis i formació acadèmica, com a incentiu econòmic a la seua formació, en consideració als seus resultats esportius i les exigències en la seua preparació.

Pilota | Miércoles, 11 Noviembre 2020 11:33

Miquel i Raul finalistes del L'individual Sub 16 de Raspall - Trofeu FTA

El passat dilluns es van jugar les semifinals del campionat individual de raspall sub 16 - Trofeu Fundación Trinidad Alfonso que enfrontava als joves Miquel Soler d’Oliva i Raul Garcia de Favara en la primera partida  i Diego Vidal de Rafel i Raul Benavent de Quatretonda en la següent.

Pilota | Martes, 03 Noviembre 2020 09:44

Diego D'Onda es proclama Campió Autonòmic

En la vesprada-nit del diumenge 1 de novembre en el Pavelló Municipal de Tabernes Blanques, es va disputar la fase final autonòmica de ONE WALL INDIVIDUAL en la categoria JUVENIL.

Pilota | Viernes, 30 Octubre 2020 10:06

Arranca el campionat individual

De la Vega i Mario s’enfronten este divendres al trinquet de Vila-real en la primera eliminatòria dels huitens de final de la modalitat d’escala i corda
Suscribirse a este canal RSS