Menu

Pilota | Miércoles, 02 Abril 2008 05:04

Comienza el espectáculo del Trofeo Vidal

La sexta edición del Trofeo Vidal comienza esta tarde en el trinquet de Guadassuar en una jornada inusual, ya que por primera vez en la historia del torneo, las dos semifinales se completarán el mismo día. Así, a partir de las 16:30 horas, Miguel, Félix y Canari se medirán a Núñez, Solaz y Tino. A las 18:45, Álvaro y Dani jugarán contra Genovés II y Grau.

Redacción | NOSTRESPORT.COM
En la primera eliminatòria l’empresa organitzadora Val Net ha optat per l’enfrontament entre dos trios. El capitanejat per Miguel presenta tres pilotaris relativament joves encara que totalment consagrats i acostumats a sumar títols. Ha de ser precisament l’escaleter de Petrer qui exercisca de punta de llança, ja que el seu moment de forma és excepcional, com s’ha pogut comprovar en el recentment conclòs Circuit Bancaixa. Miguel ha guanyat en els últims temps en serenitat, aplom i seguretat, la qual cosa li ha portat a convertir-se en el company ideal per a tot pilotari ja que juga i deixa jugar.

Davant de Miguel estarà el professional més regular de la passada campanya, Félix, que en el present exercici ocupa la tercera posició en l’escalafó per darrere de Genovés II i Oñate. El de Dénia sol ser sinònim de regularitat i eficàcia i com sempre basarà el seu joc en el canó que disposa per braç dret.

Completa la terna el punter de les grans ocasions, Canari, jugador que es desembolica per igual junt la corda o una miqueta més separat d’ella, si bé és cert que els seus principals èxits com a professional, dos títols en el Circuit Bancaixa i la primera edició Màsters, li han vingut donats en la ubicació que ocuparà esta vesprada.

Una vegada conclosa la primera semifinal, l’espectacle prosseguirà amb el que sens dubte resulta el millor duel per parelles del moment. No en va, per un costat estaran els números un ‘oficials’ en les posicions de rest i mitger, Álvaro i Dani, mentres que en la contra formaran els pilotaris que bé podrien ocupar esta posició de privilegi d’acord amb els seus últims èxits, Genovés II i Grau.

És fàcil intuir que la majoria de les mirades es fixaren en el pols entre Álvaro i Genovés II, els dos autèntics dominadors de l’esport dels valencians. En els mitjans, la classe de Dani pugnarà amb la contundència de Grau, que s’ha convertit en el pilotari de moda després del seu excel·lent tram final en el Circuit Bancaixa.

Una vegada completada la jornada de hui, el Trofeu Vidal descansarà fins al dimecres següent dia 9, en el que de nou s’anuncia jornada doble d’excepció a Guadassuar. Sobre les 16:30 hores tindrà lloc la disputa de la partida pel tercer i quart lloc i a continuació (18:45 hores) es jugarà la final.

Esta setmana també hi ha una altra cita rellevant en l’àmbit professional de la modalitat d’escala i corda, ja que dissabte que ve començarà la tercera edició del Trofeu Universitat de València, l’altre gran de la temporada en quant als tornejos de curta duració. La primera semifinal que es desenvoluparà en Pelayo oferix una partida certament especial, ja que suposarà la revenja de la final del Circuit Bancaixa. Per tant, per un costat formaran els campions Genovés II, Sarasol II i Héctor, mentres que a l’altre costat de la corda estaran Miguel, Grau i Raül II.

La segona semifinal es jugarà el dissabte següent en el mateix escenari encara que esta vegada seran de la partida Núñez, Solaz i Tino que jugaran contra Víctor, Dani i Oñate. La final tindrà lloc el dijous dia 17, també en Pelayo.

Fuente: pilotavalenciana.com

Comentarios

volver arriba