Menu

Pilota | Viernes, 04 Abril 2008 06:04

Dissabte que ve comença el III Trofeu Universitat de València de Pilota

Dissabte que ve, el nou trinquet Pelayo acollirà la primera partida del III Trofeu Universitat de València de Pilota. Una cita amb què la Universitat de València consolida un any més la seua aposta per aquest esport tradicional i autòcton.

Redacción | NOSTRESPORT.COM La imatge de la institució acadèmica ja és present en totes les competicions de pilota valenciana organitzades per Val Net, l’empresa que gestiona en exclusiva aquest esport en la competició professional, i a més diversos pilotaires són estudiants de la Universitat de València. 

La primera semifinal, la de dissabte dia 5, enfrontarà Genovés II, Sarasol II i Héctor a Miguel, Grau i Raul II al trinquet Pelayo, a partir de les 17.30.

La segona semifinal se celebrarà una setmana després, dissabte dia 12 d’abril. El trio integrat per Núñez, Solaz i Tino s’enfrontarà a Víctor, Dani i Tino, a la mateixa hora que la primera semifinal, també a Pelayo.

La gran final tindrà lloc també a l’emblemàtic trinquet de Pelayo dijous dia 17. La partida se celebrarà després de la partida dels juvenils.

Entre els jugadors d’aquesta edició hi ha dos estudiants de la Universitat de València. Genovés II, que estudia Ciències Empresarials, i Héctor, que està matriculat en Magisteri, en l’especialitat d’Educació Física.
 

Comentarios

volver arriba