Menu

Pilota | Lunes, 17 Septiembre 2018 10:38

Ian i Canari s'emporten el Trofeu 600 anys Generalitat Valenciana

Ian i Canari s'emporten el Trofeu 600 anys Generalitat Valenciana

El trinquet Ciscar de Piles va repetir el divendres a la nit la final de la Lliga Bankia, en esta ocasió sense punters i amb un nou títol en joc, el Trofeu 600 Anys Generalitat Valenciana en la modalitat de raspall. No estaven citats Lorja i Ricardet, que sí que protagonitzaren eixa final de la Lliga junt amb Moltó i Tonet IV i Ian i Canari, respectivament.

El divendres la final va ser de parelles. Campió i subcampió de l’Individual amb dos grans mitgers que sempre sumen i ajuden barbaritats als seus companys en la batalla. El Director General de l’Esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya, i el coordinador de pilota de la mateixa institució, Sebastià Giner, van disfrutar des de l’escala d’una partida que començà amb Moltó i Tonet IV, de blau, al traure.

El rest de Barxeta i el seu company Genovés no es veien còmodes i no acabaven de desplegar el seu joc. A la contra, però, estaven Ian i Canari que es coneixen pràcticament a la perfecció després d’aconseguir el gran títol per equips el passat 25 de març. I eixa complicitat es va veure sobre les lloses del trinquet. Sabien que si despertaven a la fera de Barxeta, anaven a posar-se en seriosos problemes.

I passà. Moltó i Tonet IV, que havien deixat escapar el marcador fins a 20 per 5, no posaren les coses fàcils als rivals perquè pogueren anotar eixe últim joc que els faltava per a aconseguir el títol. Els blaus forçaren la maquinària i s’acostaren als contrincants amb quinzes molt més llargs i disputats. 20-15 al marcador i tot per decidir.

El públic disfrutava de valent de la partida al recinte de la Safor i ovacionava cada colp espectacular amb què els quatre posaven en moviment la vaqueta. Moment decisiu: victòria per als rojos o igualada a Piles. Finalment, va ser la primera opció i el rest de Senyera va aconseguir junt amb Canari sumar un nou títol. Amb un tanteig final de 25-15 es va tancar una nova nit màgica de pilota valenciana.

 

Fuente: Fedpival

Comentarios

volver arriba