Menu

Seguros MGC | Lunes, 01 Octubre 2018 13:01

Ja tenim semifinals del trofeu 600 anys

Ja tenim semifinals del trofeu 600 anys

Al trinquet de Pedreguer es va conèixer ahir en una gran matinal de pilota valenciana el segon semifinalista del Trofeu 600 anys Generalitat Valenciana en la modalitat d’Escala i Corda.

El trio compost per Genovés II, Pere i Monrabal II van superar amb solvència, 60 per 30, a la parella integrada per Pere Roc II i Félix.

 

 La formació blava va eixir molt concentrada a les lloses del trinquet i es va distanciar en l’electrònic des d’un primer moment. Aquesta diferència inicial va pesar molt a la parella que ho van intentar tot per reduir-la però no ho van poder aconseguir, en gran part perquè els seus adversaris es van mostrar molt compactes en tot moment.

 

 El seu rival en la gran final que es disputarà aquest pròxim diumenge 7 d’Octubre al trinquet de Pelayo serà la parella de Soro III i Raúl que es va imposar el divendres per la nit al trinquet de Vila-real per un contundent 60 per 25 a l’equip de Puchol II i Tomàs II. La final es podrà veure en directe a través de la televisió i el web d’À Punt.

 

 Soro III i Raúl van superar amb molta solvència als seus adversaris, en un duel en el qual es van mostrar en tot moment superiors, desplegant un joc d’allò més efectiu. Cal destacar el gran moment de forma de Raúl que ha signat unes meritòries actuacions als trinquets de la Plana

Comentarios

volver arriba