Menu

Pilota | Miércoles, 31 Julio 2019 12:58

El president de la Diputació de València rep als campions europeus de pilota

El president de la Diputació de València rep als campions europeus de pilota

Els integrants de les seleccions sub 15, sub 17 i sub 19 de pilota valenciana han sigut rebuts hui pel president de la Diputació de València, Antoni Gaspar. L’acte ha tingut lloc al saló de plens de l’entitat provincial i ha sigut una presa de contacte de forma molt cordial. Els jugadors sub 15, sub 17 i sub 19 han sigut campions absoluts en categoria masculina i femenina. En total han sigut 4 ors, i 7 medalles d’argent. Aquest campionat de joves s'ha celebrat entre el 22 i el 26 de juliol, amb la participació de Portugal, Bèlgica, Països Baixos, Bèlgica, Euskadi, Itàlia i Comunitat Valenciana.

Per part del combinat de jugadors ha intervingut Paco Juan, sub 19, i Mar Giménez, també sub 19 i que amb aquest campionat disputat conclouen la seua participació en les categories inferiors. Tots dos han valorat “el bloc tan compacte que han format i els llaços que han creat gràcies als entrenaments que han realitzat de forma intensa durant juny i juliol”.

El president ha volgut manifestar la importància de la pilota valenciana per a la pilota, “sens dubte és l’esport que més recolzen. Quan guanyeu fora heu de vindre ací a la casa mare a ser rebut com els gran, com el que sou, ací teniu les portes obertes. Per nosaltres la diputació representa els pobles i vosaltres formeu part d’ells, i en els últims anys des de la Federació és don més esforç s’ha fer per a incorporar a les dones a la pilota”. Antoni Gaspar també ha volgut presentar al nou diputat d’esports, Andrés Campos, qui acompanyarà a la Federació en els actes que organitze amb la Diputació de València.

El vicepresident de la Federació Pedro López ha volgut agrair molt especialment el Compromís de la Diputació de València amb la selecció, conjuntament amb la Generalitat Valenciana i entitats privades con la Fundación Trindad Alfonso. Tots estan ajuntant-nos a tindre major visibilitat, a créixer i a aconseguir aquest triomfs.

El campions d’Europa també han pogut rebre les felicitacions del seu “padrí” i capità de la selección absoluta, Genovés II.

Comentarios

volver arriba