Menu

Pilota | Viernes, 20 Diciembre 2019 11:41

Calp seu de les finals de Llargues i Palma de 2020

Calp seu de les finals de Llargues i Palma de 2020

El passat divendres 13 de Desembre es va celebrar la primera reunió de treball entre la Federació de Pilota Valenciana,  l’ajuntament de Calp i el club de Pilota Valenciana de Calp. En aquesta primera cita, on ja es treballa en els detalls de la pròxima Lliga provincial de llargues i palma, es va fer oficial que  les finals de la Lliga de Llargues i Palma es celebrarà a aquesta localitat en juliol de 2020.

A l’acte acudiren Vicent Molines, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, en representació de la FPV, el president i vicepresident del CPV Calp, Antonio Ivars i Toni Tur, respectivament, junt a la regidora d’esports, Ana Pastor, i l’alcaldessa, Ana Sala, i el tècnic responsable de l’ajuntament, Pere Tur. “Per a l’ajuntament que presidisc la pilota valenciana, i el seu club, són prioritaris, hem de cuidar les nostres tradicions, i elles estan representades en la pilota valenciana, es tracta d’una obligació que l’event siga un èxit i permeta donar a conèixer la pilota entre els més menuts”.

La formula d’aquesta col·laboració serà el patrocini esportiu i convertirà el centre històric de Calp en la capital de les ratlles durant el cap de setmana de l’11 i 12 de juliol. Els membres del club estan molt il·lusionats amb aquest nou repte, i consideren que la celebració de les finals ajudarà a la promoció de l’esport de la pilota al municipi. Al respecte l’ajuntament ja treballa en la remodelació de la canxa de pilota, per tal de cobrir-la i readaptar-la per a jugar a escala i corda i en la remodelació d’un frontó valencià. 

Comentarios

volver arriba