Instalar
Menu

Pilota | Martes, 07 Enero 2020 12:03

Parcent Guanya La IV Edició Del Circuit De Llargues La Bolata

Foto:; Fedpival Foto:; Fedpival
L'equip de Parcent ha aconseguit este migdia el títol del IV Circuit a llargues La Bolata, suposant aquest el triplet enguany per a l'equip de la Marina Alta, després d'aconseguir a juliol la lliga a llargues i la Champions, al mes d'octubre, celebrada en terres italianes. 
Arrancava la matinal amb una prèvia extraordinària de juvenils, que han protagonitzat, per l'equip blau, Antoni de Sella, Jorge de Beniparrell, Toni Bou de Sella, Damià de Laguar i Paco de Benidorm, mentre que per l'equip roig, han format, Diego d'Onda, Marc de Tormos, Joan d'Orba, Joan de Sella i Mario de Tavernes Blanques, protagonitzant una magnífica partida.
 
A continuació arrancava la final del Circuit, amb els equips de Parcent i Relleu com a protagonistes. Per l'equip de la Marina Baixa jugaven Sergi, Ferrer, Kike, Hèctor i Rubén, mentre que de reserves estaven Cape, Rafa i Quico. Per Parcent, l'equip que ha jugat hui ha estat el de Ángel, Giner, Conillet, Germán i Iván, mentre que de reserva estaven Gerardo i Cobos. 
 
La partida ha estat prou igualada en un inici fins i tot, igualant a 4, a partir d'ahí ha reaccionat un poc millor l'equip de Parcent, posant el 5 a 4 en el marcador. A partir d'ahí el control ha sigut quasi absolut per als de la Marina Alta que han tancat la final amb un 10 a 5. Parcent tanca una temprada redona després de guanyar totes les competicions que ha disputat enguany, aconseguint, com deiem, el triplet. Relleu pot estar molt content també de la temporada feta, campions de la lliga a palma, campions en tercera de la lliga de perxa, i ara, subcampió del Circuit, a més, desfent-se en semifinals de Benidorm, que era l'actual campió.
 
Cal remarcar el prestigi de la competició, que és, amb molta diferència, la que més premis econòmics reparteix. 
 
Han lliurat els diferents trofeus el Dtor. Gral. de l'Esport de la GVA, Josep Miquel Moya, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, l'alcalde d'Orba, Ignasi Cervera, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, el coordinador de Pilota Valenciana, Sebastià Giner.

Comentarios

volver arriba