Logo
Imprimir esta página
Pilota | Miércoles, 11 Marzo 2020 12:30

Victòries de Montserrat, Beniparrell i Quart en El Corte Inglés de Galotxa

Se habla de: Fedpival, galotxa,

Victòries de Montserrat, Beniparrell i Quart en El Corte Inglés de Galotxa
La segona jornada del 45é Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, es va disputar el cap de setmana passat i ens va deixar els triomfs d'aquestes tres formacions de la màxima categoria.
En el cas del Lanzadera Montserrat guanyar clarament a domicili davant l'Ovocity Marquesat B, 35 a 70, els permet sumar altres tres punts més al seu caseller, el que els situa en primera posició en solitari. El Kiwa Quart va derrotar al Mobles Guillem Faura en el carrer dels segons, i amb el resultat final de 40 a 70 es situen en la tercera posició. Per últim, l'Ajuntament de Beniparrell va fer valer el jugar en casa, deixant en 35 a l'Inmobiliaria Palanca Foios.
Classificació 1ª categoria:
1.- Lanzadera Montserrat A - 6 punts
2.- Ovocity Marquesat A - 3 punts
3.- Kiwa Quart A - 3 punts
4.- Mobles Guillen Faura A - 3 punts
5.- Ajuntament Beniparrell A - 3 punts
6.- Inmobiliaria Palanca Foios A - 0 punts
7.- Ovocity Marquesat B - 0 punts
En el cas dels juvenils de primera es el Mobles Guillen Faura qui ocupa el primer lloc de la taula, gràcies a les dues victòries aconseguides davant el Kiwa Quart i l'Inmobiliaria Palanca Foios. L'Ajuntament de Beniparrell i el Lanzadera Montserrat empaten en la segona posició de la classificació de juvenils. Pel que fa a la divisió de plata es el Massalfassar A qui marxa en primer lloc del grup, un punt per davant del Caixa Popular Meliana B, i dos més que l'Autos Meliana C, segon i tercer classificats respectivament. Faura C, Caixa Popular Godelleta A i Faura B empaten al front de la taula en tercera categoria, mentre que Borbotó C i Lanzadera Montserrat B  son els liders dels grups de quarta A. Ja en quarta B es el nou equip de Petres, retornat enguany a la competició, marxa en primera posició del grup, amb un punt més que el Caixa Popular Pobla F, l'Electrica Vinalesa B i C. Per últim, la victòria del Massalfasar F la setmana passada davant el Borbotó H, els permet situar-se al capdavant de la classificació de la categoria B femenina, tot i empatar a punts amb el Lanzadera Montserrat C, que va sumar els tres punts jugats amb el Guerrer de Moixent C.


Comentarios

Te puede interesar

Lo último de Redacción

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.