Menu

Pilota | Viernes, 03 Julio 2020 10:17

Torna la pilota

Torna la pilota
La competició de raspall acabarà de definir este divendres 3 de juliol a Xeraco el quadre de semifinalistes. El torneig d’escala i corda completarà la desena jornada el dissabte 04 de juliol al trinquet Pelayo.
Tres mesos i mig després de la seua interrupció, la pilota professional es reactiva i amb ella les lligues Bankia amb les sessions a porta tancada programades este divendres i dissabte als trinquets de Xeraco i Pelayo.

Demà serà el torn de la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, que tancarà la fase regular al trinquet de Xeraco amb la disputa de tres partides. Dues d’elles són decisives per a decidir dues places vacants en les semifinals. Les altres ja se les han adjudicat els equips representatius d’Alzira i El Genovés.

A les 11.30 hores, l’equip de Barxeta de Moltó, Raúl i Ibiza jugarà contra el del Genovés de Punxa, Tonet IV i Néstor. Els primers s’acomiaden de la competició mentre que els seus rivals estan en disposició d’assegurar la segona posició en la taula.

A les 17.30 hores, el trio de Xeraco amb Ian, Canari i Ricardet s’enfrontarà al d’Alzira de Pablo, Seve i Lorja. La formació local serà semifinalista si guanya. La derrota també podria ser vàlida depenent del resultat de la partida que es disputarà a continuació. Pablo, Seve i Lorja jugaran amb la tranquil·litat de saber que tenen assegurada la primera posició de la classificació.

La jornada conclourà amb el duel programat a les 19.00 hores que enfrontarà a l’equip d’Oliva de Vercher, Sanchis i Javi López contra el de Villanueva de Castellón amb Marrahí, Roberto i Gabi.

Els dos trios opten jugar les semifinals. El conjunt encapçalat per Vercher aconseguiria la passada sumant 1 punt més. Perdre sense sumar també podria valdre depenent del resultat i el coeficient final. Per a la formació liderada per Marrahí, la derrota sense puntuar suposaria l’eliminació mentre que amb la victòria o la derrota sumant caldria comprovar la puntuació i el coeficient final.

Les dues partides programades de vesprada seran retransmeses en directe per Comarcal TV i per Internet en el canal de YouTube de la Fundació per la Pilota Valenciana.

Escala i corda

El dissabte, la tornada de la Lliga Bankia d’escala i corda al trinquet Pelayo també es produirà amb la disputa d’una partida al matí i dues de vesprada, totes tres corresponents a la jornada número 10. Després quedaran quatre jornades més fins a tancar la fase regular. De moment, l’equip de Benidorm ja té plaça segura en les semifinals mentre que la resta de formacions mantenen opcions per a accedir a un dels tres llocs vacants.

A les 11.00 hores, l’equip de Vila-real de Soro III, Félix i Héctor jugarà contra el de Montserrat amb Marc, Jesús i Álvaro Gimeno.

Ja de vesprada i en partida programada a les 17.45 hores, el conjunt de Murla de Genovés II, Santi i Bueno s’enfrontarà al de Vila-real amb Puchol II, Tomàs II i Guillermo. Esta confrontació serà emesa en directe per la televisió autonòmica, À Punt.

Posteriorment, l’equip de Benidorm de Pere Roc II, Javi i Carlos jugarà contra el de Pedreguer-Masymas amb Francés, Nacho i Pere. Este duel serà gravat per À Punt i emès en diferit el diumenge 5 de juliol.

Comentarios

volver arriba