Menu

Pilota | Martes, 07 Julio 2020 10:19

Els equips de Bicorp, Alcàntera-Càrcer i Beniparrell guanyen en la 1ª jornada de la Lliga Bankia Femenina

Els equips de Bicorp, Alcàntera-Càrcer i Beniparrell guanyen en la 1ª jornada de la Lliga Bankia Femenina

Aquestes tres formacions comencen aconseguint les victòries en les seues respectives canxes, sumant els tres punts en joc cadascuna d'elles

El passat cap de setmana va començar de nou la XIV Lliga Bankia d'elit de raspall femení, en la qual els trinquets de Bicorp i Càrcer, juntament amb el carrer de Beniparrell, van albergar la primera jornada de competició. La primera partida es va disputar en el trinquet de Bicorp, en la qual es va enfrontar l'equip local de Bicorp contra la formació de Borbotó B, les xiques de la canal de Navarrés van demostrar perquè són les vigents campions i van guanyar a Beniparrell per 40 a 15, que els permet sumar els seus primers tres punts. La segona partida de la jornada, es va jugar en el trinquet de Càrcer, en la qual va enfrontar als equips d´Alcàntera-Càrcer i Alqueria d´Asnar, en la qual van guanyar les jugadores locals per 40 a 20, que els permeten aconseguir els tres punts que estaven en joc en aquesta partida. Van tancar la jornada, l'enfrontament entre Beniparrell i Borbotó A, en el carrer de Beniparrell, aquesta va ser la partida més igualada del cap de setmana, que va acabar guanyant l'equip local per 40 a 25, les xiques de Borbotó A se van quedar a un sol joc de poder puntuar, al final els tres punts van ser per a Beniparrell. Pel que la classificació, deixa als tres equips que van jugar a casa en les posicions de dalt, amb tres punts en les seues primeres partides oficials després del confinament.

Resultats de les partides 1ª jornada XIV Lliga Bankia d'elit de raspall femení:

- CPV Bicorp - 40 - 15 - CPV Borbotó B

- CPV Alcàntera-Càrcer - 40 - 20 - CPV Alqueria d´Asnar

- CPV Beniparrell - 40 - 25 - CPV Borbotó A

Classificació XIV Lliga Bankia d'elit de raspall femení:

GRUP A:

1r. CPV Alcàntera-Càrcer - 3 pts

2n. CPV Beniparrell - 3 pts

3r. CPV Borbotó A - 0 pts

4t. CPV Alqueria d´Asnar - 0 pts

GRUP B:

1r. CPV Bicorp - 3 pts

2n. CPV Borbotó B - 0 pts

3r. CPV Moixent - 0 pts

Dijous 9 de juliol es disputara la segona jornada de competició, i el cap de setmana la tercera setmana de competició en lo que serà un mes de juliol molt intens.

Comentarios

volver arriba