Menu

Pilota | Jueves, 09 Julio 2020 11:51

El Corte Inglés de Galotxa en Trinquet perfila les seues Semifinals

El Corte Inglés de Galotxa en Trinquet perfila les seues Semifinals

La 45ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, quasi coneix als seus equips semifinalistes en les categories que es juguen en trinquet

 La setmana passada es varen viure les primeres partides del torneig després de la crisi sanitària. En el cas de la màxima categoria l'Algimia d'Alfara, amb els jugadors campions de la edició del 2019, es va enfrontar en l'anada de quarts de final amb la jove formació del club d'Onda. La partida jugada en Algimia es va tancar 70 a 60 de manera favorable als locals, de manera que la tornada, que tindrà lloc el pròxim divendres a les 19 hores en el trinquet d'Onda, serà molt disputada. Qualsevol dels dos equips tenen opcions per a continuar lluitant pel títol. Situació pareguda hi haurà entre el Trinquet de Torrent A i el Manises A, ja que en la primera partida, jugada en Torrent, el resultat de 65 a 70 deixa la eliminatòria completament oberta. Sabrem qui pasa a semifinals el dissabte a les 16 hores en el trinquet de Manises. Per últim l'Odontica Riba-roja A si que va aconseguir un resultat que li permet tindre un peu i mig en la següent fase, ja que va deixar el marcador en un clar 70 a 25 davant el Caixa Popular Pobla A. Els jugadors de la Pobla de Vallbona hauran de remuntar el dissabte a les 19 hores en el seu trinquet si volen seguir en la competició.

 Pel que fa a la segona categoria els equips que s'avançaren en quarts foren Moixent A, Massalfassar B, Torrent B i Torrent C, al al guanyar respectivament al Massamagrell, Moixent B, Pobla Vallbona C i Amics de la Ribera. Ja en la divisió de bronze son el Massalfassar C, Riba-roja C i Alberic els que apunten a semifinals, on els espera el Torrent E. Manises C, Riba-roja E, Manises D i la Pobla Vallbona D varen ser qui s'emportaren les primeres partides en quarta A, mentre que en quarta B els equips amb mes paperetes per a jugar la final son el Riba-roja F i el Manises E. Per últim, els juvenils independents, també visqueren les seues primeres partides el passat cap de setmana, on el Carraixet Tavernes Blanques va guanyar com a visitant al Torrent I, mentre que el Torrent H si que aconseguia derrotar al Riba-roja G, mantenint les opcions del club de l'Horta Sud de tindre un finalista juvenil.

Comentarios

volver arriba