Menu

Pilota | Miércoles, 15 Julio 2020 09:54

Faura, Quart, Montserrat i Beniparrell, a pel títol absolut d'El Corte Inglés de Galotxa

Faura, Quart, Montserrat i Beniparrell, a pel títol absolut d'El Corte Inglés de Galotxa
Una vegada completades les eliminatòries de quarts de final del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, ja es coneixen als semifinalistes de totes les categories de competició.
En la categoria absoluta va saltar la sorpresa, ja que l'actual campió del torneig, l'Ovocity Marquesat A, va caure en la seua eliminatòria davant el subcampió de la competició, Mobles Guillen Faura. Mentre que en el primer acte d'aquest emparellament, els de la Ribera s'avançaven a domicili, 55 a 70, en la partida jugada en el carrer de pilota de Faura, la tornada va estar marcada pel jugador franquícia del primer equip del club del Marquesat, Salva Palau. El rest d'Alginet es va lesionar en una partida la setmana passada i no va poder participar en l'enfrontament decisiu per a passar a semifinals. D'aquesta manera, la formació del Camp de Morvedre, encapçalada per Julian Martí i Pepet d'Alfara, aconseguia un resultat de 25 a 70 favorable als seus interessos, amb la qual cosa remuntaven la eliminatòria i entraven en semifinals. El seu rival serà el Kiwa Quart, que va guanyar amb certa comoditat les dues partides a l'Inmobiliaria Palanca Foios, El derby de semifinals viurà la seua primera partida aquesta setmana en Faura, en una apassionant partida entre dos dels equips més potents de les últimes temporades. Per l'altra part del quadre va ser el Lanzadera Montserrat qui també va derrotar amb claredat en les dues partides a l'Ovocity Marquesat B, de manera que s'enfrontarà per una plaça en la final amb l'Ajuntament de Beniparrell, que esperava directament en semifinals, tal i com va determinar el sorteig de la competició. El pròxim dissabte tindrà lloc la partida d'anada en el carrer de pilota de Montserrat.
 
Pel que fa als juvenils, els resultats de quarts han configurat les semifinals de la següent manera: els joves del Montserrat es jugaran una plaça en la final amb els de Quart de les Valls, mentre que els protagonistes de l'altra semifinal seran el Faura-Tavernes i Marquesat. Ja en la divisió de plata seran el Fontaneria Bueno Meliana A i el Massalfassar A els que s'enfrontaran pel títol, després de deixar fora al Foios B i al Borbotó A, en la final que es jugarà el cap de setmana del 25 de juliol en el carrer de pilota de Meliana, seu de totes les finals de carrer. La tercera categoria tindrà dues interessants semifinals, en la primera jugaran el Faura B amb l'Electrica Vinalesa A, i en la segona el Faura C amb el Caixa Popular Godelleta B. En quarta categoria A encara es jugaran aquesta setmana les primeres partides de quarts, els creuaments seran: Faura D amb Montserrat B; Pepegas Albalat amb Marquesat C; Quart B amb Marquesat D; i Borbotó C amb Borbotó E. Per últim, en quarta B, seran el Massalfassar E i Vinalesa B els que s'enfronten per aplegar a la final en la primera semifinal, sent Petres i Vinalesa C els que juguen la segona.
 
Ja en les categories femenines el Borbotó G s'ha fet amb una plaça per a tornar a la final A, gràcies a guanyar-li la setmana passada al Faura E en la partida jugada en el carrer de pilota de la pedania de València. El seu rival en la gran final eixirà de la partida que resta per disputar de la lliga d'aquesta categoria, ja que les xiques del Faura E rebran al Meliana F el pròxim cap de setmana en el seu carrer, i es jugaran entre elles la plaça restant de la final absoluta. Pel que fa a la categoria B, la primera ronda de eliminatòries ens ha deixat en semifinals els següents creuaments: Massalfassar H jugarà la partida d'anada en casa davant el Borbotó H, mentre que el Meliana G visitarà al Montserrat C en el seu primer enfrontament.

Comentarios

volver arriba