Menu

Pilota | Martes, 21 Julio 2020 12:43

Les semifinals del Trofeu El Corte Inglés de galotxa en trinquet viuen les seues primeres partides

Les semifinals del Trofeu El Corte Inglés de galotxa en trinquet viuen les seues primeres partides
La 45ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, va viure la setmana passada les partides d'anada de les semifinals.
En la màxima categoria el Manises A va rebre al seu trinquet el passat divendres per la vesprada a l'Algimia d'Alfara, davant qui va caure per un 25 a 70. L'abultat resultat fa que els jugadors del club del Camp de Morvedre tinguen quasi els dos peus en la gran final del torneig, que ja guanyaren l'any passat jugant per l'Alfara de la Baronia. L'altra eliminatòria, que enfronta a l'Onda i l'Odontica Riba-roja A, va viure la seua partida d'anada el diumenge pel matí en el trinquet del club de la Plana, i en la mateixa els de Riba-roja aconseguiren un 45 a 70 que els permetrà rebre el pròxim cap de setmana als seus rivals amb certa tranquil·litat.
 
Pel que fa a la divisió de plata el Massamagrell va guanyar en casa 70 a 30 davant el Massalfassar B, convertint-se en candidat a jugar la final, a l'igual que Torrent C, que va jugar contra els seus companys del Torrent B, als que va derrotar 70 a 35. En tercera categoria el Torrent E va rebre al seu trinquet al Massalfassar C, sent la partida per als visitants, que deixaren el marcador en un clar 35 a 70. L'altra semifinal està més oberta, ja que el Caixa Popular Riba-roja D va guanyar en casa al Maxim Domenech Alberic 70 a 55, pero la tornada tindrà lloc al trinquet del club de la Ribera. Manises C va colpejar primer en les semis de quarta A, guanyant 70 a 50 en casa a l'Egyptrailer Riba-roja E, mentre que Massalfassar D va fer el mateix davant l'Industa Moncada, encara que el resultat fou de 70 a 40. Per últim, en la categoria de Juvenils Independents, en el derby entre Torrent H i Torrent I, la partida d'anada va ser per als primers, que guanyaren 50 a 25.
 

Comentarios

volver arriba