Menu

Pilota | Miércoles, 29 Julio 2020 10:03

El trinquet de Massalfassar acollirà les finals d'El Corte Inglés de Galotxa

El trinquet de Massalfassar acollirà les finals d'El Corte Inglés de Galotxa
La present edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, viurà les seues finals de categories de trinquet el pròxim cap de setmana
 
La màxima categoria tindrà com a protagonistes a jugadors clàssics de la competició. Per un costat l'equip d'Algimia d'Alfara, amb els jugadors vigents campions del torneig, David, Javi Font i Raul, junt a Joan, tot i que en la temporada passada jugaren per l'Alfara de la Baronia. Per l'altre costat l'Odontica Riba-roja A, amb un campió absolut del trofeu com es Jesus Manuel, ben acompanyat per Mario, que s'ha proclamat també campió en categoria juvenil, i de Santi, campió en el seu cas de segona categoria. Aquesta final serà la que obrirà el programa del cap de setmana, disputant-se el divendres 31 de juliol a les 18 hores, i retransmesa  per les xarxes socials de la FPV.
 
Una vegada es jugue aquesta final completarà la vesprada amb la corresponent a quarta B, en la qual s'enfrontaran el Trinquet de Torrent G i l'Egyptrailer Riba-roja F.
El dissabte pel matí, a les 9:30 hores, els joves de l'Alfara del Patriarca i el Trinquet de Torrent H es jugaran la copa de campions de juvenils independents. Jugant-se a continuació la final de la divisió de bronze, en els locals del Massalfassar C i el Maxim Domenech Alberic seran els protagonistes. Ja el diumenge per la vesprada, a les 17:30 hores, l'últim acte del campionat en trinquet començarà amb l'enfrontament de segona categoria entre el Massamagrell i el Trinquet de Torrent C. Mentre que la última de les finals correspondrà a la categoria de quarta A, on es jugaran el títol el Manises C i el Massalfassar D.

Comentarios

volver arriba