Menu

Pilota | Viernes, 04 Septiembre 2020 10:32

La final del trofeu diputació de València es presenta a Almussafes

La final del trofeu diputació de València es presenta a Almussafes
El títol es resoldrà el pròxim diumenge al Frontó Municipal José Ventura de la mateixa localitat

La final del Trofeu Diputació de València de frontó es presentarà este divendres, dia 4 de setembre, a l’Ajuntament d’Almussafes (12.00 hores). La partida es disputarà el pròxim diumenge al Frontó Municipal José Ventura de la mateixa localitat i enfrontarà a Genovés II i Alejandro contra De la Vega i Bueno.

La presentació estarà presidida per l’Alcalde d’Almussafes, Toni González, que estarà acompanyat pel president de la Fundació per la Pilota Valenciana, Josep Maria Cataluña, i pel vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Rafael Fageca. En l’acte també participaran els pilotaris Genovés II, De la Vega i Bueno.

Genovés II afronta la seua sisena final de la competició més rellevant del frontó valencià i aspira a aconseguir el seu tercer títol de campió. Per a De la Vega també seria el tercer, però en la quarta final disputada, mentre que per a Alejandro seria el segon també en la quarta aparició en la final. Bueno s’estrena com a finalista i per tant està en disposició de proclamar-se campió per primera vegada.

MOTIU: Presentació de la Final del Trofeu Diputació de València de frontó.

LLOC: Ajuntament d'Almussafes.

DIA I HORA: Divendres 4 de setembre de 2020 a les 12.00 hores.

Comentarios

volver arriba