Menu

Pilota | Lunes, 21 Septiembre 2020 10:24

Beniparrell, Baronia, Algimia, Parcent, Montserrat i Borbotó campions del Dia de la Pilota Valenciana 2020

Beniparrell, Baronia, Algimia, Parcent, Montserrat i Borbotó campions del Dia de la Pilota Valenciana 2020

Aquests clubs han aconseguit guanyar les finals de raspall, escala i corda, perxa i galotxa al carrer de Borbotó i el trinquet de Pelayo

Des de dimarts passat la ciutat de València està gaudint de tots els actes programats per a celebrar el Dia de la Pilota Valenciana, una setmana carregada d'activitats, partides, xarrades, lliuraments de premis per part de la Federació de Pilota Valenciana.

A nivell esportiu els triomfadors han sigut Beniparrell, que guanya la final de raspall femení a Bicorp. Baronia, que va guanyar la final d'escala i corda a Riba-roja. Algimia, que va guanyar la final d'escala i corda juvenil a Riba-roja. Parcent, que va guanyar la final de perxa a Sella. Montserrat, que ha guanyat les finals de galotxa de primera categoria i juvenil, a Faura i Marquesat, respectivament. Borbotó, que ha guanyat a Algimia. Al llarg dels pròxims dos dies es realitzaran tallers de promoció al carrer de Borbotó, amb xiquets i xiquetes de la ciutat de València. El dimecres es tancaran les activitats amb les finals de raspall individual adaptat en el trinquet de Pelayo.

Dimecres passat vam gaudir del lliurament dels premis anuals de la Federació de Pilota Valenciana a la sala de conferències de la Petxina i ahir dissabte el lliurament dels trofeus a les escoles més destacades en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, en l´Alqueria del Básquet. Dijous passat i divendres els alumnes de tecnificació i Cespiva van gaudir d'unes jornades tècniques amb Soro III i Waldo, en una setmana intensa amb molts esdeveniments de gran interés que s'han realitzat amb protocols especials de seguretat i distanciament per a garantir la salut de la participants en cadascun dels actes.

 

Comentarios

volver arriba