Menu

Pilota | Miércoles, 23 Septiembre 2020 10:09

Montserrat, per partida doble, i Borbotó, campions de la Supercopa de Galotxa

Montserrat, per partida doble, i Borbotó, campions de la Supercopa de Galotxa
El diumenge pel matí es jugaren les últimes finals del Dia de la Pilota 2020, corresponents a la Supercopa de Galotxa en les seues tres categories: absoluta, juvenil, i la nova d’enguany, la femenina
En la gran final del dia, la corresponent a la competició absoluta, varen ser Montserrat i Faura els que s’enfrontaren pel títol en aquesta 26ª edició del torneig. Les formacions protagonistes de la partida televisada en directe per À Punt varen oferir un gran espectacle als presents, que eren pocs per les normes sanitàries, i a tots els que pogueren veure-la sense eixir de casa. La formació de Montserrat, amb un gran Oscar fent el bot i restant de cap a cap del carrer, aconseguia trencar el segon joc del bot a Faura, amb la qual cosa es posaven per davant 15 per 5. Javi i Carlos es canviaven en les posicions de mitger i punter, segons jugaven al bot i al rest, aportant pegada als dos costats. Per la seua part, els jugadors de Faura mantenien les seues línies al bot, jugant Julian de rest, Pepet de mitger i Llopis en punta; però alternaven en el rest les seues posicions, intentant buscar la fórmula per a poder trencar algun joc i poder igualar la partida. Les modificacions fetes pel Faura no funcionaven, i la distància en el marcador es mantenia al llarg de tota la partida, fins als últims moments de la mateixa, en els quals Oscar, Javi, Carlos i Rafa trencaven altre joc des del rest, aplegant a posar el marcador 65 per 45, completant-se la partida amb un joc més per a cada equip, quedant 70 per 50.

Prèviament es va jugar la partida corresponent a la categoria juvenil, en la que el club de Montserrat també sumava altre títol al seu palmarès. En aquesta ocasió a costa dels joves jugadors del Marquesat, tot i que aquests no perdien la cara a la partida, deixant el marcador final en un ajustat marcador de 50 a 40. El colofó de la matinal de pilota viscuda al carrer de la pedania de Valencia l’oferien les xiques del Borbotó i l’Algimia d’Alfara, que disputaven la primera edició de la Supercopa de Galotxa Femenina. En aquest cas, l’enfrontament va ser dominat clarament per les jugadores Monica, Amparo, Mireia i Ana Belen, integrants del Borbotó, que no deixaven opcions a la parella d’Angela i Marina, jugadores de l’Algimia que es quedaven en 30 en la primera edició femenina d’aquest torneig.

Les autoritats que lliuraren els trofeus i medalles d’aquestes finals varen ser Jesus Fontestad, vicepresident de la Federació, Josep Martinez, regidor d’esports de Montserrat, i l’alcalde d’Alfarp, Santi Cervera, així com el regidor d’Alfarp, Cesar Ferrandis.

Supercopa Galotxa Absoluta:
Montserrat (Oscar, Javi, Carlos, Rafa) – 70
Faura (Julian, Pepet, Llopis, Miguel Angel, Martin) – 50

Supercopa Galotxa Juvenil:
Montserrat (Alejandro, Pau, Carles, Ruben) – 50
Marquesat (Andres, Jose, Fran Vicent) – 40

Supercopa Galotxa Femenina:
Borbotó (Monica, Amparo, Mireia, Ana Belen) – 70
Algimia d’Alfara (Angela, Marina) – 30

Comentarios

volver arriba