Menu

Pilota | Jueves, 08 Octubre 2020 17:52

A Xest i Albal es juguen grans partides de frontó del Trofeu President de la Generalitat

A Xest i Albal es juguen grans partides de frontó del Trofeu President de la Generalitat
Penúltima jornada en l'Autonòmic de Frontó Individual
En la primera categoria del Campionat Autonòmic de Frontó Individual son Alejandro del CPV El Puig i Adrian del CPV Quart de Poblet, líders dels seus grups, ja estan classificats matemàticament per a disputar la fase final.
Aquesta jornada els primers classificats descansaran, ja que s'enfrontaven amb dos jugadors que han tingut que retirar-se per lesió, Vicent de Moncofa i Alex de la Baronia. En el cas d'Alejandro de Paterna, jugador del CPV El Puig, ocupa la primera posició del grup A amb huit punts, després d'haver guanyat les tres partides jugades fins ara, seguit per Adrian del CPV Massamagrell. La partida de la jornada entre Roberto de Beniparrell i Adrian serà definitiva per a saber qui dels dos passarà a semifinals. Ja en el grup B es Adrian de Quart de Poblet el que ha guanyat els nou punts disputats fins ara. L'enfrontament entre Enrique de Museros i Pasqual de la Pobla pot ser definitiu per a classificar al jugador del Camp de Túria, ara segon en la taula.
 
Els grups de segona categoria estan encapçalats per Efren del Puig, Ximo d'Almenara i Cervera del CPV Almussafes, mentre que en la divisió de bronze es Albert de Tavernes Blanques qui ocupa el primer lloc de la classificació.
 
Ja en la competició d'entre setmana, en primera son Isaac del CPV Almussafes i Boni del CPV  Meliana els líders dels grups. Sent els primers classificats de la divisió de plata Josevi de Vinalesa, Guillem de Meliana, Jaume de Castelló, i Manolo també de Castelló. Per últim, en tercera d'entre setmana son Lladro IV de Torrent i Safary II, també de Torrent, els que ocupen la primera plaça dels seus grups.

Comentarios

volver arriba