Menu

Vela | Lunes, 12 Octubre 2020 12:53

El Tagomago III i l'Aurora campions de l'Autonòmic de Creuers de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana

El Tagomago III i l'Aurora campions de l'Autonòmic de Creuers de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana

El Real Club Nàutic de Calp ha sigut la seu on s'ha celebrat el Campionat Autonòmic de la FVCV amb 26 embarcacions en lliça

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana ha coronat hui als nous campions autonòmics de classe creuer en el Real Club Nàutic de Calp.  

Després d'una primera jornada en blanc, on el vent no va donar treva i no va permetre completar cap prova, hui la flota ha pogut disputar quatre sobrevent – sotavent amb un vent constant de dotze nusos arribant a puntes de vint-i-dues que ha fet les delícies dels regatistes.

Amb vint-i-sis embarcacions inscrites, Comité ha donat el xiulet inicial agrupant-les en ORC 1 i 2 i ORC 3, 4 i 5. Una intensitat de vent que oscil·lava entre els dotze – quinze nusos constants, ha propiciat que s'anaren donant eixides consecutives i que la jornada finalitzara amb quatre bastons completats.

Els locals s'han imposat en la classificació general deixant el títol de les dues categories a casa. En ORC 1 i 2 el Tagomago III de Juan Carlos Albelda ha sigut el líder indiscutible adjudicant-se tres dels quatre parcials completats. 

La tripulació del M8, patronejada per Jose Luís Francés, s'ha emportat la plata per al Real Club Nàutic de València gràcies als dos segons llocs signats en les primeres mànegues del dia. I el bronze s'ha anat al Real Club de Regates d'Alacant de la mà del Tanit IV – Medilevel, que han protagonitzat la gran remuntada de la jornada després d'una molt mala eixida en la primera prova que els deixava setens en la general. 

En ORC 3, 4 i 5 l'Aurora patronejat per Javier Lledó s'ha emportat l'or en aquesta categoria. Però els del Real Club Nàutic de Calp no l'han tingut res fàcil ja que l’ Ardora III li ha estat marcant fins a l'última mànega. Finalment, els de Javier Lledó han sentenciat i han pujat a l'alt de la classificació.

A només dos punts ha quedat l’Ardora III d'Antonio Gadea que s'ha emportat la plata per al Real Club Nàutic de Dénia. I completant el podi, el X Tutatis de Luis Esperanza del Real Club de Regates d'Alacant.

També s'ha entregat un trofeu a l'embarcació que ha obtingut el millor lloc en la classificació general amb una tripulació composta per tres o més dones. Un Trofeu a la Participació Femenina que s'ha emportat el Ítaca del RCN de Calp.

 

A les 17.00h, i tenint molt present tots els protocols sanitaris i mesures de seguretat, s'ha celebrat el lliurament de premis d'aquesta edició del Campionat Autonòmic – Trofeu Generalitat Valenciana, que ha comptat amb la presència de Sr. Juan Belliure Herrero, President del Real Club Nàutic Calpe, Sr. Rafel Xirivella Blanes, Vicepresident de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, Sr. Francisco Avargues Guardiola, Regidor de Turisme de l'Ajuntament de Calp, Sra. Carina Gimeno Uribes, Vicepresidenta del Real Club Nàutic Calpe i Vocal de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, Sra. Hilde Backaert, Regidora de Residents de l'Ajuntament de Calp i  Sr. Carlos Ortín Tomás, Regidor de l'Ajuntament de Calp.

 

Comentarios

volver arriba