Menu

Ns Management | Lunes, 13 Abril 2020 00:30

La Formació de Tècnics Esportius en Bàsquet continúa amb VBC i Mas Camarena

La Formació de Tècnics Esportius en Bàsquet continúa amb VBC i Mas Camarena

La formació d'entrenadors no es deté. Tot el contrari. El panorama actual es convertix en una excel·lent oportunitat de continuar aprenent i perfeccionant conceptes per a quan tot açò passe. En eixa línia, El Curs per a Tècnics Esportius en Bàsquet que impartixen Mas Camarena i Valencia Basket, lluny de detindre la seua activitat, s'ha reinventat.

Els blocs presencials es continuen duent a terme de forma virtual. Actualment, els integrants del curs estan tractant els blocs de Direcció d'Equip i Tàctica, amb una participació, que lluny de descendir, s'ha multiplicat per part dels alumnes. Els formadors, per la seua banda, estan fent ús de distintes ferramentes, com a documents i material adicional, vídeos i tasques a distància perquè el coneixement que es transmet no sols mantinga el nivell, sinó que siga cada vegada més complet. D'esta manera, el curs continua amb normalitat, i els integrants podran optar al seu títol d'entrenador sense obstacles.

La present edició del curs començava el passat dia 23 de gener de 2020. Els títols oferits són de caràcter oficial i homologat per Conselleria d'Educació. Oferixen una completa formació que facilita l'accés a llocs de treball en escoles i centres d'iniciació esportiva, clubs i associacions, federacions, empreses de servicis esportius i qualsevol centre escolar.

La formació de Tècnic Esportiu en Bàsquet compta amb professionals i professors titulats del Valencia Basket junt amb l'experiència en la docència del centre Mes Camarena. Una unió que continua, ara de forma telemàtica, oferint una formació excel·lent, completa i actualitzada a la realitat del moment.

Aposta Formativa

El centre Mas Camarena aposta per oferir a la societat noves eixides professionals i ho va veure veure clar en el bàsquet, ja que cada vegada més, este esport aconseguix nous adeptes entre les seues files, el seu auge és palpable amb l'augment que hi ha en les llicències federatiu any rere any i també en la creació d'equips escolars que practiquen este esport. D'altra banda, també suma l'interés i la demanda que la societat valenciana mostra en la formació de Cicles Formatius d'Activitats Físiques. En concret, el Complex Preuniversitari Mes Camarena compta amb diversos anys d'experiència en el Grau Mitjà de Conducció i en el Grau Superior d'Animació en Activitats Físico-Deportivas, comptant amb totes les seues aules completes, la qual cosa fa veure que la joventut vincula i veu en l'esport una eixida professional.

Comentarios

volver arriba