Menu

Ns Management | Sábado, 23 Mayo 2020 19:11

El Consell aprova un conveni entre la Generalitat i la Federació d'Esports Adaptats per al desenvolupament del programa 'Hospi.Esport'

El Consell aprova un conveni entre la Generalitat i la Federació d'Esports Adaptats per al desenvolupament del programa 'Hospi.Esport'

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, i la Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana per al desenvolupament del programa 'Hospi.Esport'.

Es tracta d'un programa de salut i integració, mitjançant l'esport adaptat, per a persones amb discapacitat ingressades en centres hospitalaris o que es troben en seguiment extrahospitalari i que la Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana ha dut a terme des de l'any 2000.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport col·laborarà econòmicament amb la Federació en les despeses ocasionades en el desenvolupament i funcionament del programa 'Hospi.Esport', com l'adquisició de material esportiu fungible, despeses del personal tècnic, desplaçament i altres despeses de funcionament. La Conselleria hi destinarà 60.000 euros.

Per la seua banda, la Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana organitzarà l'activitat per a la qual es concedeix la subvenció i farà constar expressament la col·laboració de la Generalitat. Així mateix, es compromet a sotmetre's a les actuacions de control financer i a complir amb la resta d'obligacions establides en la Llei general de subvencions.

Comentarios

volver arriba