Menu

Frontenis | Martes, 22 Septiembre 2009 14:09

Miguel Cebrián i Juanra Ors renoven títol a l?Obert de Frontenis de la Vilavella

El passat diumenge 20 de setembre, una setmana més tard del previst degut a la pluja, es varen disputar les finals del “V Obert de Frontenis Festa la Vila 2009, II Memorial Fernando Gimeno”. Amb una molt bona afluència de públic, les dues finals es van portar a terme envoltades d’un gran ambient frontenístic
 

Redacció | NOSTRESPORT.COM
El passat diumenge 20 de setembre, una setmana més tard del previst degut a la pluja, es varen disputar les finals del “V Obert de Frontenis Festa la Vila 2009, II Memorial Fernando Gimeno”.

Amb una molt bona afluència de públic, les dues finals es van portar a terme envoltades d’un gran ambient frontenístic.
La primera final en jugar-se va ser la de Segona Categoría, reservada a jugadors federats en Primera i Segona Divisió Provincial. Es varen enfrontar dues parelles molt conegudes en l’àmbit frontenístic provincial, com són, d’una banda la parella de jugadors de la Vall d’Uixò, Javier Talamantes (pare) i Javier Talamantes (fill) i la parella de Betxí formada per José Galve (actualment jugador del CF Vilavella “B”) i Óscar Pi.
El triomf va caure de banda de Galve i Óscar, que van decidir l’encontre en la recta final amb un marcador de 30 a 21. Un gran encontre de Jose Galve, unit a que coneix molt bé el frontó per jugar a casa, li van donar un avantatge significatiu a les darreríes de la final que els van donar el títol per primera vegada en les 5 edicions del torneig.
En aquesta segona categoria del torneig cal destacar també el triomf en la fase de consolació dels jugadors locals Odín i Zoel Gimeno, que amb el seu bon joc van superar a parelles molt més experimentades que ells. Primer títol d’aquesta jove parella en l’obert que porta el nom de son pare. Segur que no serà l’últim!.

El plat fort de la vesprada-nit era el segon encontre, la Final Absoluta de Primera Categoria, reservada a jugadors que actuen en la lliga Territorial Valenciana o bé en Divisió d’Honor de Castelló. Les parelles participants asseguraven un encontre ple d’emoció i bon joc, com així va ser, ja que aquesta final podría ser digna d’un Campionat d’Espanya perfectament.
Els aspirants al títol, David Oliver i Luis Lechuga, veníen disposats a posar les coses difícils als 3 vegades campions, Miguel Ángel Cebrián i Juanra Ors. I de veritat que ho van aconseguir, només cal vore que el marcador final va ser un ajustat 26 a 23 a favor de Miguel i Juanra, que van haver de lluitar de valent per emportar-se el quart títol en cinc edicions de l’Obert de la Vilavella.

Una vegada finalitzats els dos partits previstos, es va procedir a l’acte d’entrega de trofeus, amb la presència de l’Alcalde de la Vilavella, José Luis Jarque i del Regidor d’Esports del nostre poble, José Luis Sales. Els premiats en les distintes categories del campionat van ser:

SEGONA CATEGORIA:

- Finalistes Consolació- Óscar Arnau- Manuel Torrejón
- Campions Consolació- Odín Gimeno- Zoel Gimeno
- Finalistes Absoluts- Javi Talamantes - Javi Talamantes JR
- Campions Absoluts- José Galve- Óscar Pi

PRIMERA CATEGORIA:

- Finalistes Consolació- Ramontxu Rangel- Emilio Ventura
- Campions Consolació- Vicente Almela- Cristian Julián
- Finalistes Absoluts- David Oliver - Luis Lechuga
- Campions Absoluts- Miguel A. Cebrián- Juanra Ors


Aquesta cinquena edició de l’obert de frontennis de la Vilavella ha tornat a ser un èxit de participació, en total 40 parelles de jugadors, 24 d’elles en primera categoria i 16 en segona, que consoliden aquest campionat al capdavant de tots els que s’organitzen a les comarques de Castelló. L’organització vol agrair a totes les empreses de la Vilavella i dels voltants el seu patrocini per tal de portar a terme aquest obert, i per suposat, principalmet també, donar les gràcies a l’Ajuntament de la Vilavella que segueix recolzant el frontennis al nostre poble.

 

Comentarios

volver arriba