Menu

Miércoles, 29 Julio 2020 10:10

L’ESET ONTINET renova a Nacho Castelló i Pablo Roselló

L’ESET ONTINET renova a Nacho Castelló i Pablo Roselló

Després de la renovació de Nico Sánchez com entrenador són les primeres confirmacions per a l’equip de Lliga EBA. Tono Amador serà el nou entrenador del sènior B Martínez Valls. 

Després de l’anunci de l’ascens a Lliga EBA, el Club Martínez Valls Bàsquet està començant a confirmar quins jugadors conformaran l’ESET ONTINET en aquesta nova etapa. Els primers noms: Nacho Castelló, capità de l’equip, i Pablo Roselló.

La passada setmana, Nico Sánchez, qui estarà al capdavant de l’ESET ONTINET per tercera temporada, anunciava que si la disponibilitat dels jugadors ho permet, comptarà amb el mateix equip que ha aconseguit l’ascens. A aquests deu jugadors se sumaran previsiblement una o dues incorporacions.

Així, Nacho Castelló renova per a la que serà la seua octava temporada. Per la seua banda, aquesta serà la tercera temporada consecutiva per a Pablo Roselló, encara que la seua vinculació al club és anterior, i ja va jugar amb el primer equip en la temporada 2016/2017.

Els pròxims l’ESET ONTINET continuarà anunciant els jugadors que lluitaran en Lliga EBA a partir del pròxim 4 d’octubre, quan l’equip s’estrene al Pavelló d’Ontinyent contra el SERVIGROUP BENIDORM.

Tono Amador, nou entrenador del sènior B

El sènior masculí B Martínez Valls inicia una nova etapa també. Tono Amador torna a casa per prendre el relleu de Javier Barberà i dirigir a l’equip. Un conjunt al qual Amador coneix molt bé, ja que ha format part d’aquest com a jugador. Ara, el nou entrenador canvia el seu paper i agafa el càrrec amb molta il·lusió. Amador confia “en els avantatges de conéixer als jugadors” i destaca la disciplina i la formació com a pilars bàsics. “Hi haurà un equilibri entre el treball dur i gaudir, perquè s’ha de gaudir del bàsquet”.

Comentarios

volver arriba