Menu

Miércoles, 03 Febrero 2021 13:37

L’Eset-Ontinet lluitarà per una necessària i primera victòria

Jugadores entrenando. Fuente: L’Eset-Ontinet Jugadores entrenando. Fuente: L’Eset-Ontinet

  L’equip s’enfrontarà aquest diumenge al CB Tabernes Blanques, un conjunt amb el qual jugarà a la segona fase

L’Eset-Ontinet masculí tornarà a competir a casa aquest diumenge. Serà el primer partit al pavelló d’Ontinyent d’aquest 2021 i ho farà desprès d’enfrontar-se en l’última jornada a l’ara líder, el Safir Fruits Alginet. Un encontre en el qual l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet va demostrar que es mereix estar en la Lliga EBA i és que va posar molt difícil el partit al rival.

Així el diumenge, els d’Ontinyent viatjaven fins a Alginet. Va ser un encontre molt disputat, en el qual l’Eset-Ontinet va anar pràcticament tot el partit per damunt al marcador. A mitjans de l’últim quart, l’Alginet va pressionar i alguns errors en la defensa i en l’encert dels tirs va causar que el rival s’avançara al marcador i la victòria s’escapara als de Nico Sánchez. Sent el resultat final de 92-84. A l’anotació van destacar Kilian Riverol amb 15 punts i Andy López i Jakub Kadasi amb 14 cadascú.

Cal recordar que els dos partits que l’equip ha disputat desprès de les vacances de Nadal han sigut amb els dos conjunts més forts de la classificació, i en ambdues ocasions l’Eset-Ontinet ha estat a l’altura i ha competit amb força i nivell. Les sensacions per al Martínez Valls Bàsquet són positives. “Hem competit les dues vegades amb l’equip que era líder en eixe moment. Tot van ser bones sensacions, l’equip està cada dia millor. Fins al moment l’objectiu era poder competir i ara ja estem jugant per guanyar. Els jugadors nous estan molt bé integrats i les sensacions de cara al pròxim partit són molt bones” explica l’entrenador, Nico Sánchez.

Així, el pròxim encontre, si la situació sanitària ho permet, serà aquest diumenge contra el CB Tabernes Blanques, a les 18.30 hores i al pavelló d’Ontinyent. Un partit en el qual l’anhelada primera victòria serà més necessària, ja que l’equip de Tabernes serà un dels rivals amb els quals es competirà en la pròxima fase, en la qual es lluitarà per la permanència en la categoria.

Gràcies a l’Ajuntament d’Ontinyent i el Periòdic d’Ontinyent, el partit serà retransmès en directe a través de Facebook.

Fuente: L’Eset-Ontinet 

Comentarios

volver arriba