Logo
Imprimir esta página
Jueves, 08 Abril 2021 09:46

Torna la competició per als equips del Club Martínez Valls Bàsquet

Torna la competició per als equips del Club Martínez Valls Bàsquet

Tots els equips jugaran aquest cap de setmana, a excepció de l’infantil blau i el benjamí

La gran majoria dels equips que conformen el Club Martínez Valls Bàsquet reprendran la competició aquest cap de setmana. Ho fan després de l’autorització de la Conselleria de Sanitat i la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV).

El primer encontre de la setmana serà hui mateix. L’equip junior autonòmic, Vondom, que ja va ser autoritzat a reprendre la competició el 13 de març, s’enfrontarà aquesta vesprada al Dénia Bàsquet Club, en casa dels alacantins.

Dissabte, al matí, el CEIP Martínez Valls acollirà els encontres de l’infantil blanc i el cadet. Mentre que a la vesprada, el poliesportiu municipal serà l’escenari dels encontres del sènior B masculí, de l’Eset Ontinet femení i del junior Vondom. Cal destacar que per a l’equip sènior femení serà l’últim partit de la primera fase de la competició.

Diumenge, l’infantil blanc i el sènior B masculí faran doblet. Els primers viatjaran a l’Olleria, mentre que els segons tornaran a disputar el partit en el poliesportiu municipal. A més, també competiran el junior B, a Teulada, i l’Eset Ontinet masculí, que s’enfrontarà al CB Aldaia a les 18.30 hores al pavelló d’Ontinyent.

En el referent a l’assistència de públic, només estarà permesa a l’encontre del primer equip, que competeix a la Lliga EBA, d’àmbit nacional. Podran accedir al pavelló les 150 primeres persones amb carnet de soci.

En la resta d’encontres només estarà permés un acompanyant per jugadora o jugador, sempre que aquest siga menor d’edat. 

Campus de Pasqua

D’altra banda, aquesta setmana s’està duent a terme a les instal·lacions del col·legi el Campus de Pasqua del club. A diferència que en altres anys, en aquesta ocasió, a causa de la Covid-19, aquesta activitat només ha estat oberta als membres del club. Tots els entrenaments i activitats s’estan fent respectant els grups bambolla conformats pels mateixos equips que estan entrenant i competint des que va començar la temporada.

 

Com a novetat, en aquesta ocasió estan sent jugadors dels equips sèniors del club el que estan fent d’entrenadors. “Volem apropar als nostres grans jugadors a les categories de l’escola base, ells són un referent per a totes les xiquetes i xiquets que formen part del club i és important crear eixe vincle de pertinença i unió” expliquen des del Martínez Valls Bàsquet.

Comentarios

Te puede interesar

Lo último de Redacción

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.