Menu

Sábado, 19 Junio 2021 12:18

Rubén Ramos renova con el Refitel Bàsquet Llíria

Rubén Ramos renova con el Refitel Bàsquet Llíria

El Refitel Bàsquet Llíria ha arribat a un acord de renovació amb l'ala- pivot Rubén Ramos per a continuar una temporada més en l'entitat edetana

Amb la següent campanya, seran sis les que formarà part de l'ambiciós projecte que està construint l'entitat de la capital de la comarca del Camp de Túria.

Després de la signatura, el jugador s'ha mostrat molt satisfet i content per la seua ampliació de contracte, "Estic molt content de poder seguir en Lliria en la qual serà la meua sisena temporada en el club i amb moltes ganes de poder començar a treballar en aquest nou i il·lusionant projecte". Així mateix, envia un missatge ilusionador a l'afició edetana, "Espere veure-us a tots de tornada els dissabtes en el pla de l'arc".

El passat curs 20/21, el jugador va disputar 28 encontres, acumulant 448 minuts sobre el parquet , amb una mitjana de 16.01 per envit i va anotar 154 punts, 5.5 unitats de mitjana per partit. Va capturar un total de 73 rebots, 45 d'ells en caràcter defensiu, amb una valoració de 8.2 en la temporada.

L'ala- pivot va arribar al Pla de l'Arc procedent de l'Alginet la temporada 13/14, també en lliga EBA.

 

Comentarios

volver arriba